Har selv været anbragt: Nu samler Lenny ind til børn på børnehjem

Julen er hjerternes fest. Det har realitystjernen Lenny Pihl indset, og derfor har han nu sammen med kæresten Melina Buur startet en indsamling.

Parrets gode gerning hedder "Projekt julegave", og det går ud på, at de skal samle så mange penge ind som muligt. De penge skal så bruges på at give børn på børnehjem over hele Danmark en julegave.

- Melina og jeg har startet en indsamling til børn på børnehjem rundt omkring i Danmark, og vi startede med at få inspiration, efter vi hjalp en lille dreng, som samlede penge ind til en hjernetumor, forklarer Lenny til SE og HØR.

Der er en meget personlig årsag til, at Lenny og Melina vælger at samle ind til lige netop børn på børnehjem.

Vinderen af sæson 14 af "Paradise Hotel" har nemlig selv været anbragt som barn, og han husker tydeligt julen, når den ikke viste sig fra sin bedste side.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lenny Pihl

Vi er vant til at se Lenny skeje ud på skærmen, men nu skal han agere en slags reality-julemand, som spreder glæde hos børn på børnehjem (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg har selv været anbragt ude for hjemmet flere gange, og jeg ved, hvordan det er at føle sig svigtet og overset. Jeg synes, det er vigtigt at sætte fokus på børnene i juletiden, og det er samtidig også min pligt, når jeg har det netværk og følgere på de sociale medier, siger Lenny og fortsætter:

- Dette projekt betyder rigtig meget for mig, for jeg har holdt juleaftener uden gaver, og det føles tomt og hjerteskærende. Så derfor har vi taget sagen i egen hånd og smider alt tid, tro og kærlighed i det her.

Lenny og kæresten er dog ikke de eneste, som her i juletiden gør en omgang frivilligt arbejde i den gode sags tjeneste. Flere andre realitydeltagere har valgt at støtte op om projektet.

- Melina og jeg rejser rundt i Danmark hele december, og vi får hjælp med indsamlingen af de reality-folk, som bor, hvor vi kommer frem. Så i kommer til at se os løbe rundt i jeres gader og dele flyers ud og give krammere og kærlighed helt til jul, fortæller Lenny.

Hvis du har lyst til at støtte "Projekt julegave", vil der herunder være flere betalingsmuligheder. Indsamlingen er godkendt af indsamlingsnævnet.

MobilePay: 20823712

Reg. nr.: 5376 

Konto nr.: 0000521838

Vis dette opslag på Instagram

- @melinabuur og jeg er gået igang med en kæmpe opgave, som vi ALLE SAMMEN kan få til at lykkes. Vi er gået igang med en indsamling til børn på børnehjem, som vi kommer rundt og aflevere gaver til i hele Danmark d. 23-24 December. Størstedelen af projektet kommer til at foregå her på Instagram @projekt_julegave og facebook Projekt julegave. Vi kommer rundt og deler flyers ud i byer både i Jylland, på Fyn og Sjælland. I kan løbende følge med på vores Instagram og facebook, hvor vi holder jer opdateret under hele projektet. I kan allerede nu donere penge til julegaver, så de små dejlige børn kan få en fantastisk jul - Reg. Nr. 5376 konto nr. 0000521838 Mobilepay: 20823712 @projekt_julegave #projektjulegave #jul #kærlighed #børnehjem

Et opslag delt af Projekt julegave (@projekt_julegave) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close