Reality2. april 2015

- Han lugter lidt som en selvdød gnu

Efterforskerne er dejligt bramfri i deres karakteristik af deltagerne i aftenens afsnit af Tag pengene og løb
Af af
Tobias
Tobias
 t.v.- Han lugter en lille smule af gammel, selvdød gnu, som om, han har været ude at løbe en tur og har været inde at sidde i en bil bagefter.

Sådan beskriver efterforsker Morten Vinter 19-årige Sebastian, der er den ene af de to deltagere i aftenens udgave af programmet "Tag pengene og løb" på Kanal 5.

Han skal sammen med sin ven, Tobias, forsøge at vinde 100.000 kroner ved at gemme kufferten med det store beløb på en måde, så efterforskerne ikke finder den inden for en frist på 30 timer.

Programmet er denne gang endnu en gang optaget i København efter en afstikker til Aalborg.

Tobias og Sebastian er opvokset i Viborg og har kun boet i København i to måneder, så i forhold til efterforsker Morten Vinter, der trods sit jyske ophav, arbejder i hovedstaden, er de to unge venner, der deler en lejlighed i Vanløse, noget på udebane.

Men de to fyre, der lærte hinanden at kende til fodbold, er veltrænede og har en stor aktionsradius, og det er efter en løbetur i aftenens program, at Morten Vinter kommer med udtalelsen om en lugt af selvdød gnu om Sebastian.

Om det er de unge venner eller de garvede efterforskere, der trækker sig sejrrigt ud af aftenens program, må du vente med at se til i aften klokken 20.00 på Kanal 5.

Men neden for får du en række smagsprøver på, hvad der sker i aften:

SE VIDEO: Sebastian og Tobias planlægger, hvor pengene skal gemmes.

- Han lugter lidt af gammel, selvdød gnu


Sebastian og Tobias har det svært med at være indespærret


Sebastian føler sig presset under afhøring

Sponsoreret indhold