Reality9. november 2021

Håndboldspilleren Daniel Svensson afslører særligt trick

Da den 39-årige tidligere håndboldspiller fik muligheden for at være med i realityhittet ”Fangerne på fortet”, gemte han på en særlig plan
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke alle, der kommer hjem som vindere, når man siger ja til at være med i TV 3-hittet ”Fangerne på fortet”, hvor det handler om at kæmpe sig igennem besværlige og ofte ukomfortable udfordringer.

Alligevel mener den 39-årige tidligere håndboldspiller Daniel Svensson, at han har vundet på mere end ét punkt.

På sit hold er han nemlig sammen med både ”3 X beliggenhed”-værten Sara Lygum, 42, og politikeren Mai Mercado, 41 – to han i dag er blevet ganske tæt med.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/fangerne_paa_fortet_2021_dag_3._small_254.jpg
 Foto: NENT

Daniel Svensson gjorde sine kvindelige holdkammerater glade i mere end en forstand. Foto: Anthon Unger/NENT Group

Det er dog ikke kun kvinderne på holdet, han er blevet tæt med.

I den sidste udfordring på fortet skal de to hold, der kæmper mod hinanden, nemlig få fragtet så mange guldmønter ud af buret som muligt, inden tiden render ud.

Og her fik håndboldspilleren altså fragtet lidt flere mønter ud, end der bliver regnet med, da værterne til allersidst skal måle, hvem af de to hold, der har fået flest mønter ud af buret.

I videoen øverst i artiklen kan du høre ham fortælle mere om, hvordan han formåede at skaffe en sjælden souvenir til ham og sine kvindelige holdkammerater med sig hjem fra Frankrig.

Sponsoreret indhold