Reality3. april 2023

Gyrith Cecilie Ross’ store hemmelighed: Måtte lyve for sin mor

Den tidligere DR-vært måtte ikke afsløre sit nye job for NOGEN, og det gav nogle udfordringer i forhold til Gyrith Cecilie Ross' egen mor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Gyrith Cecilie Ross’ store hemmelighed: Måtte lyve for sin mor.
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

Mens Gyrith Cecilie Ross, 37, stod på "FBoy Island" og uddelte verbale smæk til de mandlige deltagere, var der ingen i hendes familie eller omgangskreds, der vidste, hvad hun havde gang i.

Ingen måtte nemlig vide noget om realityprogrammet, og derfor skulle den tidligere DR-vært gå helt stille med dørene, når det gjaldt hendes nye job.

Derfor er det også en lettet Gyrith Cecilie Ross, der nu både har afsløret sig som vært på "FBoy Island" og set første afsnit rulle over skærmen.

– Jeg synes, det var rart, at det endelig kom ud. Jeg har jo ikke kunnet sige, at jeg var vært på det, fortæller Gyrith Cecilie Ross i SE og HØR-programmet "Sladderministeriet", hvor hun er gæst sammen med deltageren Sina Stirnimann.

Gyrith Cecilie Ross måtte ikke fortælle sin egen mor om sit nye job.
Gyrith Cecilie Ross måtte ikke fortælle sin egen mor om sit nye job.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Optagelserne i Den Dominikanske Republik foregik i maj og juni 2022, så det er altså adskillige måneder, Gyrith Cecilie Ross har skullet holde helt tæt, indtil hun i slut-februar endelig måtte afsløre, at hun er vært på den danske version af "FBoy Island".

– Mine venner vidste, jeg var et eller andet sted i Caribien. Jeg har ikke måttet sige noget som helst. Det har været ret underligt nærmest at sidde over for ens mor og sige: "Jeg kan fortælle dig, at jeg har været i Den Dominikanske Republik, mor, og så ved du dét".

Til sidst fik hun dog lavet en særlig aftale med produktionen …

Hør Gyrith fortælle i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele episode 21 af "Sladderministeriet" med Sina Stirnimann og "FBOY Island"-vært Gyrith Cecilie Ross som gæster i videoen her:

Eller lytte til afsnittet som podcast her:

Sponsoreret indhold