Reality 6. maj 2022

Gustav Salinas' vilde forandring: Fra "Dagens mand" til bodybuilder

Den spinkle, Burberry-elskende fyr er blevet en stor, stærk mand. Se Gustav Salinas' udvikling i galleriet
Foto: Dan Mariagaard, Privat, Instagram: @gustavsalinas

Der er sket meget, siden vi først blev præsenteret for Gustav Salinas i "Dagens mand" i 2008. Allerede dengang var den Burberry-klædte latino rap i replikken, men der er alligevel sket en hel del siden.

Efter et hav af realityprogrammer er han nu selvstændig med firmaet Fitnessnu, hvor han rådgiver klienter i kost og træning. Noget, han selv fik øjnene op for, få år efter vi lærte ham at kende på tv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere har Gustav Salinas afsløret, at han lagde en bevidst strategi for sin optræden i panelet i "Dagens mand", så han fik så meget kameratid som muligt. Og det gav pote, for tv-tilbuddene er væltet ind lige siden.

– Jeg gik straks i gang med at forberede alt det praktiske. For jeg havde en ret præcis idé om, hvordan jeg skulle se ud. Jeg tog en masse sol, men det var ikke nok. Jeg brugte så meget selvbruner, at jeg til sidst var helt orange. Og så fik jeg købt den dyre Burberry-skjorte, som jeg gerne ville have på.

– Og så skrev jeg et par oneliners. Altså nogle bitchy kommentarer, som jeg kunne fyre af undervejs. Noget, som jeg var sikker på kunne give et par billige grin. Da dagen endelig kom, hvor vi skulle optage, var jeg helt klar, fortæller han i bogen "Sådan bliver du realitystjerne" fra 2015.

I dag er tv-karrieren dog lagt på hylden for at gå all in på karrieren som coach – en livsstil, der nu har udviklet sig til, at Gustav Salinas de sidste år har været i skarp træning for at deltage i en konkurrence.

– Jeg stiller op i det, der hedder “Men's Physique”. Det er ikke bodybuildere, det er niveauet lige under, hvor man skal se atletisk ud. Det er heller ikke der, hvor man har små trusser på. Man har lange badebukser på, siger 31-årige Gustav til SE og HØR.

– Jeg spiser næsten ikke noget mad, og jeg skal træne rigtig meget, fordi min fedtprocent skal så langt ned. De sidste fem uger skruer vi længere ned for, hvor mange kalorier, jeg indtager. Det bliver hårdere og hårdere hele tiden.

Da SE og HØR spørger, om han vil anbefale den livsstil, han lever lige nu, til sine klienter, svarer han uden tøven.

– Nej, er du sindssyg. Det er herre usundt for kroppen. Det er tortur på det groveste, udbryder han, men afslører, at han en uge efter konkurrencen går tilbage på en kostplan - dog bare ikke så striks, som den er lige nu.

Se Gustav Salinas' vilde forandring i galleriet herunder:

Gustav Salinas' vilde forandring: Fra "Dagens mand" til bodybuilder

Sponsoreret indhold