Reality10. marts 2019

Gustav Salinas i tårer: Udsat for hærværk igen

Gustav Salinas har endnu engang oplevet, at hans bil er blevet mål for hærværk. Denne gang var dækkene på hans spritnye Range Rover skåret op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav-salinas00.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Gustav Salinas har flere gange været udsat for ondsindet hærværk – og nu er det sket igen.

Da reality-deltageren i går skulle ud til sin bil, opdagede han til sin gru, at dækkene var blevet skåret op af ukendte gerningsmænd.

Bilen var blot en uge gammel – en spritny Range Rover – som Gustav Salinas med egne ord har kæmpet hårdt for at få råd til at købe.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20151210_wen_-_gustav_22.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

I dag arbejder Gustav Salinas som succesfuld fitness-guru. Foto: Kaspar Wenstrup

I en følelsesladet video, hvor Gustav Salinas kæmper med at holde tårerne og irritationen tilbage – fortæller han om det ubehagelige hærværk, der endnu engang har ramt ham:

- Her til morges er jeg på vej ud til min bil, til min dejlige nye bil, som jeg havde fået i sidste uge: En dejlig stor Range Rover, som jeg virkelig er glad for. En bil som jeg har sparet op til! Jeg har arbejdet benhårdt for at købe, fortæller Gustav Salinas, inden han følelsesladet fortsætter:

- Dækkene er blevet skåret op! Igen er min bil blevet udsat for hærværk. Jeg har haft mange biler, og jeg tror, at alle mine biler har været udsat for hærværk, siger Gustav Salinas, inden han henvender sig direkte til de ukendte gerningsmænd:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/gustav-salinas1.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Gustav Salinas har også ejet en AUDI. Nu er det dog en stor Range Rover, han kører rundt i. Foto: Mikael Rieck

- Jeg vil bare sige til jer røvhuller, der smadrer mine biler Jeg vil blive ved med at reparere den, og jeg vil blive ved med at reparere den, og jeg har ikke tænkt mig at stoppe. Jeg er ikke en person, der lader mig slå ud!

Du kan se videoen, hvor Gustav Salinas fortæller om det nye hærværkstilfælde, herunder:

Sponsoreret indhold