Reality 26. maj 2020

Gustav Salinas er blevet single

Gustav Salinas og kæresten Kenneth er gået hver til sit
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærligheden er brast for realitystjernen og fitness-fyren Gustav Salinas.

Han og kæresten Kenneth er således gået hver til sit.

Det skriver Gustav på sin Facebook-side:

- Kenneths og mit forhold har været et fantastisk eventyr og jeg har nydt hvert eneste kapitel. Men desværre har alle bøger også en slutning, indleder 29-årige Gustav sit opslag.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Gustav og Kennet. Foto: Kaspar Wenstrup

- Vi har valgt at gå hvert til sit. Det er en beslutning vi tog for noget tid siden, sammen. Grunden til vi først offentliggør det nu, er fordi vi lige skulle mærke efter om det var det rigtige valg – og ja, det er det.

- Jeg ved godt det kan lyde mærkeligt, men der er slet ikke noget drama og vi er ikke uvenner. Vi vil bare nogle forskellige ting i livet, og jeg ønsker ham alt det bedste, og jeg er helt sikker på han ønsker det samme for mig, skriver Gustav videre på Facebook.

Gustav og Kenneth mødte hinanden sidste forår på Bryggen. 

Det er ikke mange måneder siden, at de afslørede, at de udvidede familien med en lille hundehvalp. Til det siger Gustav nu: 

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Martin Høien)

Parret på den røde løber. Foto: Martin Høien

- Angående lille Coco, kom Coco aldrig hjem til os – men hun har fået en dejlig familie hvor hun vil få masser af kærlighed. Det ville også være mærkeligt hvis jeg skulle være enlig far i så tidlig en alder, haha, skriver Gustav, før han slutteligt skriver:

- I kommer ikke til at opleve at se mig trist, deprimeret eller sur, for hvordan skal man dog være det, når man har haft så mange fantastiske måneder sammen med et menneske man respekterer dybt. Jeg er en evig optimist og ved der venter både mig og Kenneth gode ting i livet.

 

 

 

Sponsoreret indhold