Reality 19. august 2021

Gustav på skadestuen: Hvordan er det mine klunker ser ud?

En forstørret testikel og en tur på skadestuen. Det var cocktailen, da Gustav Salinas tog til Spanien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gustav Salinas har i over ti år været en af Danmarks største realitystjerner – og den populære herre har aldrig været bleg for at fortælle åbent og ærligt om sit liv.

Men har du nogensinde hørt historien om dengang, hvor en tur til Spanien endte med en forstørret testikel og en tur på hospitalet? Nej, formentlig ikke...

Men det har du nu! For nu har 31-årige Gustav delt den lettere pinlige historie på sin instagram-profil. Her fortæller han, at han for år tilbage var rejst til Spanien med sin ven Alexander for at besøge, hvad han selv kalder "et homoparadis".

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Instagram/Gustav Salinas)

En ung Gustav og Alexander på den uforglemmelige Spanien-tur. Foto: Gustav Salinas/Instagram

- Vi sad i flyet og drak os pisse stive og talte om alle de frække mænd vi skulle ned og møde. Det ville blive den rene COCK-tail party, tænkte vi, fortæller en ærlig Gustav.

Sådan blev turen dog ikke helt, for de to fyre fik med egne ord ”verdens største kulturchok”.

- TV-holdet havde ikke fortalt os at det var Bear Week. Og hvad er en Bear? Det er en mand der er MEGET behåret! Jeg var 22 år og havde aldrig nogensinde hørt om det. Jeg troede at bøsser var glatte som ål, ligesom min nuggi. Jeg har aldrig i mit liv set så meget hår samlet på ét sted, lyder det fra en chokeret Gustav.

Chokket blev dog ikke mindre, da de nåede hotellet – udmattede og trætte. Her var det dog ikke behårede mænd, der fik Gustavs kæbe til at falde – men derimod synet af hans egne testikler:

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Gustav Salinas testikler var hævet voldsomt op - og et ækelt dyr var skyld i det hele. Foto: Aller Media

- Vi vågner om morgenen, og jeg går på toilettet og pisser. Men da jeg kigger ned på mine kønsdele, ser jeg at mine kugler var blevet kæmpe store!

- Jeg råber og skriger. Alexander kommer løbende ind. Jeg viser ham min kødpakke og han råber ”Gud, Skat! Hvordan er det dine klunker ser ud?!”

Begge fyre går straks i gang med at nærstudere Gustavs hævede kugler. De tager også Google i brug for at finde en eventuel diagnose, hvilket ikke gør situationen bedre.  

- Vi Googler symptomer og jeg er sikker på jeg skal dø. Alexander går fuldstændig bananas!, fortæller Gustav, der sammen med Alexander vælger at tage på skadestuen. Her kan lægen hurtig komme med en diagnose:

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Peter Grosen

Gustav blev selvsagt noget chokeret, da han opdagede, hvordan hans klokkeværk så ud. Foto: Peter Grosen

- Vi kommer ind til lægen og jeg trækker bukserne ned. Han tager godt fat i mine klunker, kigger på mig og siger ”Det her er et myggestik.”

- Jeg har altid været allergisk for myggestik, fortæller Gustav, inden han til slut tilføjer:

- Jeg husker tydeligt at jeg tænkte på hvorfor den ikke stak mig på tissetrolden i stedet for, så jeg kunne have fået en allergisk reaktion dér, haha.

Sponsoreret indhold