Reality1. marts 2015

Gustav leger grønlandsk kaptajn

For lækker til love-Gustav er efter alt at dømme blevet for lækker til Danmark.
Gustav nyder Grønland for tiden.
Gustav nyder Grønland for tiden.
 Foto: Kaspar Wenstrup
I hvert fald har realitystjernen byttet den danske vinter ud med en luksuriøs ferie i Grønland, hvor den populære kendis har gang i lidt af hvert.

Det afslører den solbrune Gustav på sin Instagram-profil, hvor han forkæler sine 150.000 følgere med meget detaljerede beskrivelser af sin Grønlandstur.

LÆS OGSÅ: Gustav chokeret over Brøggler

- I dag har jeg været ude og se hele Nuuk, alt lige fra at se bådene, lege kaptajn, har været ude og lege i sneen, har prøvet deres traditionelle tøj, og så har jeg fået så mange nye veninder heroppe! Jeg er blevet slæbt til det ene og det andet. Det har været fantastisk! skriver han således om et billede, hvor han både er i fitness med to kvinder og nyder udsigten fra en grønlandsk fiskerbåd.


Det kan ikke beskrives hvor godt jeg bliver behandlet her i Grønland. I dag har jeg været ude og se hele Nuuk, alt lige fra at se bådene, lege kaptajn, har været ude og lege i sneen, har prøvet deres traditionelle tøj og så har jeg fået så mange nye veninder heroppe! Jeg er blevet slæbt til det ene og det andet. Det har været fantastisk! Og her til aften fik jeg trænet to fabulous girls, så de kan få en Nicki Minaj røv. Jeg tror de er SÅ ømme nu! Nu, her til aften, står den på at lave lækre cocktails på deres fine cocktail bar Skybar. Det bliver fabulous! Jeg håber I alle sammen har en fabulous lørdag aften. Vi ses på mandag. Love jeres Gustav. ❤

A photo posted by gustavsalinas (@gustavsalinas) on Feb 28, 2015 at 3:36pm PSTDen 24-årige tv-stjerne blev gennem en række reality-programmer en fast gæst i de danske stuer.

LÆS OGSÅ: Gustav færdig med "For lækker til love"

Foruden sine optrædener i "For lækker til love" har han nemlig været med i blandt andet programmerne "Divaer i junglen" og "Gustav & Linse på udebane".

Følg med i Gustavs Grønlands-eventyr lige her:

Sponsoreret indhold