Gustav: - Bokse-Brian har fordomme over for bøsser

Gustav er ikke videre begejstret for Brian Nielsen.

Gustav er ikke videre begejstret for Brian Nielsen.

Foto: Kaspar WenstrupRealitystjernen Gustav Salinas og den tidligere boksestjerne, Brian Nielsen har ganske vist tilbragt det meste af tre uger sammen i den sydafrikanske jungle i programmet "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra", men man kan vist godt konstatere, at de ikke kommer til at ligge i ske sammen.

LÆS OGSÅ: Gustav til Margrethe Koytu: - Du er en diva!

I et blogindlæg er Gustav ude med riven efter bokse-bamsen der efter realitystjernens mening, nærer fordomme over for bøsser.

- Det første han sagde til mig var, at det værste der kunne ske for ham i programmet, var, at tabe til sådan en bøsserøv som mig. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan man kan have sådan et syn på et andet menneske. Fair nok at han ikke vil tabe til mig som person, men hvad har det dog med min seksualitet at gøre?, skriver Gustav.

LÆS OGSÅ: En rasende Amin Jensen forlader TV3-program

Han forsøgte at komme Brian Nielsen i møde.

- Jeg prøvede at tale om biler med ham, men han blev rasende, fordi jeg flere gange bad ham gentage, hvad han sagde, fordi jeg ikke kunne høre det. Da jeg hørte, han havde en Audi, fortalte jeg, at jeg havde haft en Audi TT, men så sagde Brian, "det er jo bare en bøssebil". Igen skulle han være spydig og kommentere min seksualitet negativt, skriver Gustav.

Gustav beskriver Brian Nielsens kommentarer som mere nedbrydende end at spise ulækre ting og være dækket af insekter i junglen.

LÆS OGSÅ: - Det er den dårligste pik, jeg har fået

I aftenens afsnit af TV3-programmet vælger Amin Jensen i raseri at forlade programmet.

Når programmet er slut klokken 22, kan du her på seoghoer.dk, læse, hvad det var, der fik den ellers muntre entertainer til at blive så rasende, at han valgte at sige stop.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close