Reality 27. juni 2020

Gunnvør afslører: Sådan har hun det med barn nummer fire

Den 38-årige ”Forsidefruer”-stjerne kan umiddelbart ikke afvise, at der i fremtiden kommer endnu et barn til flokken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er nok ikke, fordi den blonde tv-personlighed Gunnvør Virgarsdóttir ikke har masser at se til på børnefronten.

De tre børn Sigga, ni, Hanna, seks, og Hugo, tre, lader nemlig til at sørge for, at deres mor har nok at lave. Men det betyder således ikke, at den garvede realitystjerne decideret afviser, at de tre søskende på et tidspunkt kan byde en bror eller søster velkommen i familien.

Det afslører et opslag på Instagram, som Gunnvør deler med sine mere end 96.000 følgere:

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: Kaspar Wenstrup

- Jeg elsker mine børn overalt på jorden, og jeg kunne sikkert sagtens overtales til en nr. 4. Yes I am that crazy, starter forsidefruen sit opslag.

Alting er dog ikke en dans på roser for den ellers garvede mor:

- Jeg elsker livet med børn, men jeg er udmattet det meste af tiden, og mine nærmeste vil helt sikkert give mig ret i, at jeg i perioder har kognitive forstyrrelser, populært kaldet ammehjerne (men jeg stoppede vel at mærke med at amme for over to år siden), forklarer Gunnvør til de følgere på Instagram, der mener, at hun får livet som alenemor til at se nemt ud.

Artiklen fortsætter efter Instagram-opslaget …

View this post on Instagram

Jeg elsker mine børn overalt på jorden, og jeg kunne sikkert sagtens overtales til en nr. 4. Yes I am that crazy. Men jeg bliver nødt til at svare jer velmenende mødre, som skriver, at jeg får det til at se nemt ud at være alenemor. Det er det ikke. Jeg elsker livet med børn, men jeg er udmattet det meste af tiden, og mine nærmeste vil helt sikkert give mig ret i, at jeg i perioder har kognitive forstyrrelser, populært kaldet ammehjerne (men jeg stoppede vel at mærke med at amme for over to år siden). Det får man, når ens hjerne er overbelastet i længere tid ad gangen. Man kommer ikke sovende til tre børn, der trives både socialt og fagligt. Det kræver tid og dedikation. Tre børn på tre forskellige aldre med tre forskellige behov - det betyder, at der hele tiden er en, der er vokset ud af sine sko, en der har glemt sin madpakke, en der har glemt sine nøgler, og en som ikke kan sove uden sin bamse, som jeg endnu engang ikke aner, hvor er. Der er altid en, der har vokseværk, der er tre, der skal have børstet tænder hver morgen og hver aften, til frisøren jævnligt, have klippet negle og renset ører, for slet ikke at tale om de uendeligt mange bleer, jeg har skiftet. Der er hele tiden en, der skal have en gave med i skole, en der skal til sundhedsplejerske, tandlæge eller læge, og så er der forældremøder og forældrekonsultationer, tre forskellige platforme for hver institution at holde sig opdateret på, legeaftaler, legegrupper, tre forskellige forældregrupper, og “hvordan har din dag været?” til hvert af børnene hver eneste dag. Samtidig med at jeg vasker tøj, rydder op, husker (eller glemmer!) at der skal være mælk til morgenmaden i morgen, putter plaster på, trøster, bakker op og giver motiverende samtaler på de rigtige tidspunkter og samler op, når livet er hårdt. Det er mit ansvar at opdrage og sørge for, at disse børn bliver helstøbte mennesker, som behandler andre ordentligt, sætter grænser på den rigtige måde, ikke smider skrald på gaden og husker at bruge tandtråd. Og tro mig, der står altid en klar til at dømme, den ene dag man har glemt cykelhjelmen. Stop med det —> tilbyd din hjælp i stedet 🤍

A post shared by Gunnvør Virgarsdóttir (@mama_gun) on

I opslaget på Instagram bliver det dog tydeligt, at Gunnvør i den grad har noget at se til med tre børn:

- Tre børn på tre forskellige aldre med tre forskellige behov - det betyder, at der hele tiden er en, der er vokset ud af sine sko, en der har glemt sin madpakke, en der har glemt sine nøgler, og en som ikke kan sove uden sin bamse, som jeg endnu engang ikke aner, hvor er, skriver Gunnvør blandt andet, inden hun nævner ting som frisørbesøg, tandbørstning, bleskift, forældremøder og meget mere, der fylder i hverdagen.

Gunnvør har sine tre børn sammen med ekskæresten og modellen Oliver Bjerrehuus, 44.

Sponsoreret indhold