Reality18. februar 2021

Grillet af løverne: Sådan går det i dag

Anne Vestergaard Andersen og Gro Anna Skovbjerg kæmpede en brav kamp i "Løvens hule"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/yogastream.jpg
 Foto: Yogastream

I en stressende tid har Anne Vestergaard Andersen og Gro Anna Skovbjerg vind i sejlene.

De to kvinder gør sig i Yoga-undervisning, men online. Virksomheden Yogastream har til mål at tilbyde yogaundervisning til danskerne, der for det meste befinder sig i stuen.

Med en værdiansættelse på 12 millioner kroner trådte de ind foran løverne, men den var ikke lige i skabet.

- Det var nervepirrende og utrolig grænseoverskridende. Det er kæmpestort at stå foran sådan nogle dygtige mennesker og på nationalt-tv.

- Selvom de var lidt hårde ved os på værdiansættelsen, så tog de rigtig godt imod os og kom med mange rosende ord, siger Anne Vestergaard Andersen til SE og HØR.

Trods den høje værdiansættelse fik makkerparret et bud på deres virksomhed. Mia Wagner ville gerne investere 600.000 kroner for 20 procent.

- 20 procent blev bare for meget for os. Vi overvejede det selvfølgelig, men vi var simpelthen ikke klar til at afgive så stor en del af vores virksomhed, siger Anne Vestergaard Andersen.

balance i hverdagen

En del af Yogastreams selverklærede mål er balancen i livet. Og det er noget, som Anne Vestergaard Andersen sørger for selv at følge, selvom hun er iværksætter.

- Jeg er sat til at føde om en uge, så jeg kommer til også at bruge tid på familien.

- I iværksættermiljøet er det tit sådan noget, hvor man skal vælge imellem tid til virksomheden eller tid med familien.

- Gro og jeg har kørt efter en mere balanceret model, hvor der er plads til begge dele. Det gør, at man måske ikke vækster lige så meget, som man kunne, men vi er stolte af den måde, vi driver virksomhed på, siger hun.

Sponsoreret indhold