Reality4. februar 2022

Gravid Fie Laursen er fast besluttet: Vil donere sine æg

Den 25-årige gravide influencer har besluttet sig for at hjælpe kvinder, der kæmper for at blive gravide
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Garvede realityfans har næppe kunne undgå at bemærke, at det lille liv i frøken Laursens mave i den grad vokser.

Og Fie har, siden afsløringen af sin graviditet, da heller ikke lagt skjul på, at hun er ovenud lykkelig og taknemmelig for sin situation som vordende mor.

Faktisk er Fie Laursen så taknemmelig, at hun har besluttet sig for at hjælpe andre med at skabe en familie – og derfor vil hun donere sine æg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Laursen havde allerede tusser om hals og på bryst - og over brynet i øvrigt. 
Laursen havde allerede tusser om hals og på bryst - og over brynet i øvrigt.
 (Foto: Privat)

Foto: Privat

Det skriver skandaleinfluenceren i et opslag på Instagram:

- Jeg er blevet spurgt flere gange, om jeg vil donere æg, og efter jeg nu er blevet gravid, har haft lange snakke med min mor og set beskeder fra I kvinder, der kæmper, har jeg besluttet mig, at de her æg ikke skal gå til spilde, og jeg skal hjælpe andre familier med at opleve samme kærlighed! Så når jeg kan, og min krop føler sig klar, vil jeg donere æg, skriver frøken Laursen i opslaget, hvor hun deler en række billeder af selv med en babybule, der langt fra er til at overse.

Fie forklarer videre, at hendes forældre havde vanskeligt ved at få børn – og at de således gik i fertilitetsbehandling for at få drømmen om en familie til at gå i opfyldelse.

Men heldigvis har hun selv været ganske heldig.

Ifølge influenceren og amatørpornoskuespilleren er hun nemlig så frugtbar, at det er blevet anbefalet, at både hun og en partner bør beskytte sig, hvis hun de undgå en graviditet.

Fie venter en lille dreng, som hun allerede nu har givet navnet Mateo Milan Laursen. Det lille vidunder kommer, hvis alt går efter planen, til verden i begyndelsen af juni.

Se hele Fie Laursens Instagram-opslag nedenfor:

Sponsoreret indhold