Reality3. oktober 2022

“Grænseløst forelsket”-parret Angela og Jason overrasker: Er blevet gift

Parret, der blev forlovet under optagelserne til Discovery+-hittet “Grænseløst forelsket” kan nu afsløre, at de har sagt deres “ja” til hinanden
Grænseløst Forelsket
Angela Myra Santos og Jason Paul Rodgers er blevet gift for få måneder siden.
 Foto: Discovery Networks Danmark

Det foreløbigt sidste afsnit af Discovery+-programmet “Grænseløst forelsket” er netop løbet af stablen, og nu kan det ene af parrene dele en ganske stor nyhed.

For drømmen, som danske Angela Myra Santos, der danner par med amerikanske Jason Paul Rodgers, ivrigt kunne fortælle om i løbet af hele sæsonen, er endelig gået i opfyldelse.

De to er nemlig blevet gift, det afslører hun på sin Facebook- og Instagram-profil

– I juli blev jeg gift med min bedste ven, skriver hun indledende til opslaget, der rummer en række billeder fra vielsen mellem de to.

– Brylluppet var et godt miks af både danske og amerikanske traditioner, og det endte med at blive præcis som vi ønskede udenfor. Vi festede hele natten med vores dj – på dansk manér naturligvis.

Hun afslører videre, at det var hendes bror, der endte med at give hende væk, mens det var Jasons bror, der viede parret.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret har været nødt til at gå stille med dørene omkring brylluppet, mens programmet fortsat kørte.

Det er derfor heller ikke mere end en uge siden, seerne af tv-hittet kunne se Jason gå ned på et knæ og spørge Angela, om hun ville gifte sig med ham.

I sin story kunne Angela desuden uddybe, at hun var glad for endelig at kunne dele den store nyhed.

Men da spørgsmålet fra en af hendes mere end 3.000 følgere lød, hvorvidt de to vil være med i en eventuel anden sæson, kunne hun kryptisk svare, at hun snart skulle mødes med produktionen bag.

Skulle en sæson to af programmet være i støbeskeen, så er det dog nok ikke sandsynligt, at brylluppet mellem de to vil være med.

Sponsoreret indhold