Reality1. august 2022 (opd. 7. august 2022)

“Grænseløst Forelsket”: Nu kommer vildt realityprogram til Danmark

Det er aldrig til at vide, hvor og hvornår kærligheden dukker op. Men for syv danskere er det i udlandet, de har fundet deres eneste ene – men kan kærligheden skubbe grænser?
Grænseløst Forelsket
Danske Robin er én af dem, der har fundet kærligheden i udlandet. Han er nemlig dybt forelsket i Charity. Men kan de få forholdet til at fungere?
 Foto: Discovery Networks Danmark

Siden 2014 har amerikanere haft mulighed for at afprøve deres kærlighed på trods af kulturelle grænser i det populære realityprogram “90 Day Fiancé”.

Nu får syv danskerne muligheden for det samme – eller de kan i hvert fald afprøve, om kærligheden, de har fundet i udlandet, kan overleve hverdagen i realityserien “Grænseløst Forelsket”.

For er det muligt at opgive livet i ens hjemland for at flytte sammen med sin eneste ene et helt andet sted, hvor man er langt fra vante omgivelser, familie og venner?

– Med Grænseløst Forelsket vil vi gerne vise et mere autentisk format, hvor vi kommer tæt på en gruppe af danskere, der har fundet kærligheden ud over landets grænser, og hvilke særlige udfordringer de hver især må overkomme, lyder det fra programdirektør Pil Gundelach Brandstrup om serien, der får premiere på Discovery+ den 7. august.

I programmet kommer seerne derfor helt tæt på, når lykken er på sit højeste for parrene, men også når de alle kæmper med svære beslutninger.

Grænseløst Forelsket

22-årige Jakob fra Holte skal blandt andet forsøge at overtale sin amerikanske kæreste om, at Danmark vil være stedet for hende, efter de to har datet hinanden på afstand i seks år.

Mens den 45-årige lastbilchauffør Poul Erik håber at kunne få sin Filipinske kæreste, som han aldrig har mødt i virkeligheden, til Tyskland, og Berit, 51, har allerede giftet sig med sin 23 år yngre drømmemand, men parret har endnu ikke boet sammen.

Du kan se de to første afsnit af “Grænseløst Forelsket” på Discovery+ fra den 7. august, mens de kan ses på Kanal 5 fra den 23. august.

Sponsoreret indhold