Reality28. juli 2023 (opd. 28. juli 2023)

Grædende og stolt Stephanie Siguenza Henckel: - Jeg skal være sygeplejerske

Natten mellem torsdag og fredag fik mange ansøgere svar på, hvorvidt de var kommet ind på drømmestudiet eller ej. Stephanie Siguenza Henckel var en af de mange som sad og ventede spændt på svar
Stephanie Siguenza Henckel har jublet hele fredag morgen. Hun er nemlig kommet ind på sygeplejerskestudiet.
Stephanie Siguenza Henckel har jublet hele fredag morgen. Hun er nemlig kommet ind på sygeplejerskestudiet.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: 9659 får nej til studiet

- Jeg skal være sygeplejerske.

Sådan starter ”Årgang 0”-darlingen Stephanie Siguenza Henckel sit opslag ud på Instagram fredag morgen, hvor hun afslører med tårer i øjnene, at hun kom ind på studiet.

Til SE og HØR fortæller en glad og lettet Stephanie fredag morgen, at hun har ventet længe på et svar.

- Jeg er vildt glad og lettet på samme tid. Jeg har ventet siden 1. februar, så jeg er glad for, at der endelig er svar.

Det er dog først til februar, at Stephanie skal starte på uddannelsen, men det er også helt med vilje.

- Jeg ønskede start til februar, fordi så følte jeg, at jeg lige kunne forberede mig selv. Og så arbejder jeg på en skole lige nu, som jeg kunne mærke, at jeg ikke lige var helt klar til at slippe endnu, fortæller hun til SE og HØR.

Kort før jul faldt Stephanie Siguenza Henckels svigermorg Annisette om med et hjertestop til TV 2’s ”De største øjeblikke”.

Inden jul døde hun efter at have kæmpet for livet på hospitalet.

Den tragiske hændelse ændrede også på ”Årgang 0”-stjernens liv, da hun efterfølgende endte med at droppe ud af lærerstudiet for i stedet at søge ind på sygeplejerskeuddannelsen.

Præcis som både svigermor Annisette og Stephanies mor Christina også er.

Stephanie fortalte også dengang på Instagram, at det netop var grundet Annisette og sin egen mor, at hun kunne mærke interessen og tiltrækning i at følge deres fodspor.

Der var derfor heller ingen tvivl om, at Stephanie Siguenza Henckel også vil være sygeplejerske med stort S. Derfor var der ingen plan B uddannelsesmæssigt, hvis det ikke var blevet et ”ja” fredag morgen.

- Hvis jeg ikke var kommet ind nu her, så havde jeg arbejdet videre og så søgt ind igen til næste år.

Sponsoreret indhold