Reality 17. marts 2017

Gokkesok-Mads om ny sang: Den kommer til at vælte hitlisterne

Gokkesok-Mads har i dag udgivet en ny single, som selvfølgelig har fået navnet "Gokkesok", og Mads selv har store forventninger til det nye hit
Foto: Dan Mariegaard

Der er fart på karrieren for Mads Bryrup, der i går måtte forlade dette års "Paradise Hotel". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mads "Gokkesok" har dog ikke dvælet længe ved nederlaget, og var allerede i dag klar med en ny single med navnet "Gokkesok". 

Sangen bliver ifølge kunstneren selv et kæmpe hit. 

-Sangen er lavet for at vælte alle hitlisterne, og den er allerede igang, siger en selvsikker Mads Bryrup til SE og HØR. 

Sangen er i god stil med det image, som Mads allerede har skabt for sig selv. Med linjer som "Hvis du er nice, er du min gokkesok" og "Det bliver tungt, når du får med mit lem" lægger Mads ikke fingre imellem. 

Det er dog ikke første gang, at Mads folder sig ud som sanger, i 2012 udgav Mads Bryrup den noget blødere "Du må ikke gå", men den kærlighedshungrende Mads ser dog ud til at være borte nu. 

Den bramfri Mads Bryrup er på rekord tid blevet kendt for sin noget kontroversielle holdning om at alle piger bare er "gokkesokker". 
Og Mads tror ikke, at sangens noget flabede tekst, er et problem for hitpotentialet 

- Den bliver nok allerede spillet på klubberne i aften, sig han. 

Mads Bryrup er langt fra færdig med at komme med overraskende udtalelser, den unge herre håber nemlig på en fremtid både inden for TV og musik. 

Sponsoreret indhold