Reality12. maj 2021

Godt råd fra clairvoyant: Her skal Elvira Pitzner finde kærligheden

Noget tyder på, at det ikke er helt dumt, at diamantdatteren har bosat sig i Dubai. I hvert fald ikke, når det handler om at finde den store kærlighed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den står umiddelbart på gedigen lykke for den 23-årige Elvira Pitzner, når det kommer til kærligheden. Og det kommer næppe bag på hende, at hun skulle være så heldig at finde sin helt store kærlighed i ørkenstaten Dubai.

I det nyeste afsnit af ”Bare Elvira”, hvor diamantdatteren selvsagt har hovedrollen, har hun nemlig en samtale med en clairvoyant, der spår, at hendes kommende kærlighed befinder sig i udlandet:

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_4.png
 Foto: Mikael Rieck

Foto: Mikael Rieck

- Så kommer der altså en stormende ind fra højre side, som jeg tror, kommer til at trække tæppet væk under dig, lyder det fra clairvoyanten, der giver frøken Pitzner en såkaldt ”læsning” om fremtiden.

Clairvoyanten fortæller ydermere, at Elvira Pitzners kærlighed befinder sig i udlandet. Og måske er det netop denne udmelding, der får hende til at juble:

- Vildeste oplevelse nogensinde! For ca. et halvt års tid siden fik jeg lavet en såkaldt ”reading”. ALT, hvad han sagde, er sket so far! Wow, lyder det blandt andet fra den garvede influencer i en story på Instagram.

Artiklen fortsætter under videoen …

Elvira Pitzner er på nuværende tidspunkt flyttet permanent til Dubai, hvor hun har kastet sin kærlighed på iraneren Milad Saadati.

Siden afsløringen af hendes nye udkårne har der ikke været sparet på skriverierne om det nye par.

Umiddelbart tyder noget nemlig på, at Elviras kæreste stadig er gift.

I hvert fald, hvis man skal tro den kvinde, som Milad Saadati har en lille søn med.

Læs meget mere om hele miseren nedenfor:

Sponsoreret indhold