Reality2. april 2020

"Gift ved første blik" vender tilbage - er optagelserne i fare pga. coronavirus?

Det er planen, at den syvende sæson af det populære datingeksperiment skal optages i forsommeren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders_og_luna_1.jpg
 (Foto: Snowman Productions ApS)

Mens stribevis af tv-produktioner sættes på pause, og allerede færdigproducerede programmer udskydes, så regner DR med, at optagelserne af syvende sæson af "Gift ved første blik" kommer til at forløbe som planlagt. Det skriver BILLED-BLADET.

Det populære kærlighedseksperiment optages normalt i løbet af forsommeren og sommeren, har premiere i sensommeren og løber over efteråret. Sidste år havde "Gift ved første blik" premiere på DR1 i slutningen af august.

Og selvom alle brancher - inklusiv tv-branchen - for tiden er ramt af coronavirus, så er DR fortrøstningsfulde, når det kommer til at få optagelserne til "Gift ved første blik" i kassen.

- Det er stadig for tidligt at sige, om corona kommer til at betyde noget for programmet. Men vi er fortrøstningsfulde i forhold til, at det kommer i hus, oplyser DR til BILLED-BLADET.

"Gift ved første blik" er et dansk tv-program, der oprindeligt blev sendt på DR3, men som nu sendes på hovedkanalen DR1. Senere har udlandet fået øjnene op for programmet, og USA, Australien, Holland og Frankrig er bare nogle af de mange lande, der har deres egen version af programmet.

Sponsoreret indhold