Reality 21. august 2020

"Gift ved første blik"-stjerne har været til numerolog: Her er hendes nye navn

Henriette Hansen hedder ikke længere Henriette Hansen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da hun deltog i den seneste sæson af DR-hittet "Gift ved første blik" lærte hele Danmark hende at kende som Henriette Hansen. 

Men efter en tur til numerolog hedder hun nu noget helt andet. På sin Instagram-profil løfter den tidligere "Gift ved første blik"-deltager, hvilket navn hun nu går under. 

Artiklen fortsætter under billedet

Vis dette opslag på Instagram

JEG HAR NOGET PÅ HJERTE SOM JEG GERNE VIL DELE MED JER Jeg har i mange år gerne vil have mig et andet navn. Her for nogle måneder siden tog jeg beslutning at NU skulle det ske! At jeg endelig følte mig klar til at tag springet ud i det! Jeg valgt at søge hjælp til at finde det helt rigtig navn til mig, igennem en dygtigt numerolog @zimonaugust Det navn jeg valgt bliv: Pipimaya Viktoria Allison Mogensen Jeg er såå vildt stolt og glad for mit nye navn! Pipimaya = et anderledes unikt navn som udfordre mig på bliv bedre til ikke at tænke så meget over, hvad andre mennesker tænker om mig ( Ja, sådan lidt mere “Pippi-agtig”.) Helt klart sundt til mig! Viktoria= Det er mit kalde navn, et navn jeg synes passer perfekt til mig. Og det navn jeg ønsker blive kaldet til hverdag Allison = mit nye kunsternavn, jeg kommer til på et tidspunkt at ændre mit navn fra Art By HenrietteH til Allison’s Art Studio, hvis det ikke er taget endnu? Min signatur vil for blive det samme! Da jeg ser det som mit symbol med de 4 streger, og det er jeg super glad for. Håber at I her på Instagram/ facebook vil tag godt imod det Indtil videre har alle bare taget så godt imod det, det er jeg så glad og taknemlig for! Det gør min proces letter. Tak, for at I vil høre på, hvad jeg havde på hjerte!Jeg håber at det kan bliv startskuddet til at tur dele lidt mere ud af mig selv her på IG og FACE. • • • • #nytnavn #nytflow #godenergi #stoltafmigselv #huskatlivetskalleves #modettilatværesigselv #numerlogi #spirituel #atmærkeefter #allisonsartstudio

Et opslag delt af Viktoria Allison Mogensen (@allisons_art_studio) den

- Jeg har i mange år gerne vil have mig et andet navn. Her for nogle måneder siden tog jeg beslutning at NU skulle det ske!, indleder hun i et længere skriv om sin navneforandring. 

- Jeg valgte at søge hjælp til at finde det helt rigtig navn til mig igennem en dygtigt numerolog, forklarer hun, inden hun endelig afslører sit nye navn: 

Pipimaya Viktoria Allison Mogensen

I Instagram-opslaget fortæller hun, at hendes kaldenavn er Viktoria, mens Allison vil være hendes kunstnernavn. 

- Jeg havde forventet, at der ville komme lidt voldsomme reaktioner, men folk har bare været positive og synes, det er vildt fedt, siger Viktoria, der tidligere hed Henriette, til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet

(Foto: DR (Nicolas Cosedis))

(Foto: DR (Nicolas Cosedis))

I "Gift ved første blik" blev hun gift med Claus Henriksen. Parret valgte at forblive gift, da TV-eksperimentet sluttede, men de er efterfølgende gået hver til sit.

Sponsoreret indhold