Reality21. marts 2024

"Gift ved første blik"-Martin bekræfter: Dater Malou fra "Robinson Ekspeditionen"

De romantiske følelser spirer frem mellem de to tv-kendisser, bekræfter "Gift ved første blik"-deltageren over for SE og HØR
Amorinerne spirer mellem Martin Brodersen og Malou Petersen.
Amorinerne spirer mellem Martin Brodersen og Malou Petersen.
 Foto: Privatfoto

LÆS OGSÅ: Se billederne: Sussi kysser med DR-kendis til Reality Awards

Martin Brodersen, 47, fandt ikke kærligheden i "Gift ved første blik", men nu kan DR-kendissen afsløre nyt fra kærlighedsfronten.

Han er nemlig begyndt at date en kvinde, som også er vant til at begå sig på tv-skærmen.

På sin Instagram har Martin nemlig postet billeder af middag med og søde blomstergaver fra den 13 år yngre Malou Petersen, der tilbage i 2016 deltog i "Robinson Ekspeditionen".

– Vi dater, og så ser vi, hvad det udvikler sig til, fortæller Martin til SE og HØR og afslører, at de to mødte hinanden til dette års Reality Awards.

– Hun er nede på jorden og tager det stille og roligt, ligesom jeg gør. Det hele behøver ikke at ske her og nu, fortæller han om, hvad han er faldet for hos Malou.

Forkæler hinanden

Selv om de to ikke betegner sig som kærester, så har de allerede nydt parmiddage sammen, ligesom han også har besøgt hende og hendes otte måneder gamle søn.

– Vi kan begge godt lide at forkæle hinanden. I lørdags bankede det på døren, og så var der blomster og et kort, hvor der stod "Tak for dig" fra Malou og hendes søn, fortæller han.

– Vi dater, vi er ikke kærester endnu. Vi kunne godt begge to se det ske, forklarer han om fremtiden.

Dansekøkken

Det er ikke kun privat, men også professionelt, Martin mænger sig med tv-skønheder.

Han arbejder som køkkendesigner og skal indrette et køkken for Mie Moltke, som han kender fra dansemiljøet, som han har begået sig i i mange år.

– Det var faktisk Thomas Evers Poulsen, der skrev til mig, om jeg ikke ville kontakte Mie, fordi hun skulle have nyt køkken, afslører han.

Sponsoreret indhold