Reality18. september 2021

"Gift ved første blik"-Kathrine jubler: Se min mave!

Tyk mave eller en baby? Kathrine fra "Gift ved første blik" har haft svært ved at kende forskellen, men nu er babybulen ikke til at tage fejl af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se, der er en baby i min mave!

"Gift ved første blik"-darlingen Kathrine Harders, viser nu stolt den voksende babybule frem.

Lørdag har Kathrine nemlig delt et billede af sig selv med sine mere end 12.000 Instagram-følgere, der viser maven fra den helt rigtige vinkel. Noget, hun har ventet længe på at kunne gøre.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210806lho-_2285.jpg
 Foto: Lars Horn / Baghuset

(Foto: Lars Horn / Baghuset)

- Jeg har længe tænkt på, at jeg gerne ville lægge et billede op, hvor man kan se min mave, men jeg har nogle dage haft svært ved at se, om det bare var min dejlige, tykke mave eller min skønne babybule, skriver hun.

Og oven i det dilemma skriver Kathrine desuden, at så er der jo også lige det der med at tage et bad og pænt tøj på.

- I dag havde jeg lige en lille smule energi og fik endelig taget et billede, hvor der ingen tvivl er om, at det er en babybule, jubler hun til billedet, hvor hun holder om sin babymave.

Sygemeldt

Tidligere på måneden kunne den 28-årige Kathrine fortælle sine følgere, at hun grundet ekstra meget dårligdom i forbindelse med graviditeten har været nødsaget til at sygemelde sig.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Kathrine og manden, Michael, som hun mødte og blev gift med under indspilningerne til programmet "Gift ved første blik" i 2018, er ellers lige flyttet ind i deres nye parcelhus i Odder og vil nok helst bare bruge tiden på at nusse om maven og huset. Helt så nemt har det dog ikke været.

- Opkasten varer ved her i 2. trimester, trætheden er enorm, og jeg hænger bare ikke særligt godt sammen, skriver hun i sit opslag og fortsætter:

- På den ene side er det vildt dejligt at få bekræftet, at det her ikke er standarden, og det giver mening, at jeg har syntes, det har været hårdt. På den anden side er jeg helt vildt glad for mit arbejde, og jeg kan ikke lide at “pive”. Og det er jo nok også derfor, at jeg holdt ud i en måned på job, før jeg måtte kaste håndklædet i ringen.

Kathrine og Michael har tidligere meddelt, at den kommende "GVFB"-baby forventes at ankomme i begyndelsen af det nye år.

Sponsoreret indhold