Reality7. september 2023

"Gift ved første blik"-deltagere i terapi foran hele Danmark: – Det er skrækindjagende, at det skal vises

I aftenens afsnit af "Gift ved første blik" fik hele Danmark indblik i Rasmus og Martins mest sårbare sider – og det skete i bedste sendetid
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I årets sæson af "Gift ved første blik" har det nye hold af eksperter stillet ekstra høje krav til de medvirkendes evner til at forstå og kommunikere deres følelser. Det er nemlig attraktivt, når særligt en mand har adgang til sine sårbarheder, og Martins første soloterapi forklarer hvorfor.
 Video: Aller TV

Jakkesættene og champagnen er pakket væk, og de inderste følelser fundet frem i ugens afsnit af "Gift ved første blik".

Her skal deltagerne i dette års kærlighedseksperiment have deres første soloterapisession med psykologen Trine. For i denne sæson er der stillet ekstra høje krav til de medvirkendes evner til at forstå og kommunikere deres følelser – og det er noget især Rasmus og Martin ikke er vant til.

– Trine kom ind på nogle ting, og så kunne jeg godt mærke, at hun ramte nogle punkter, som var sårbare. Jeg er jo ikke normalt den, der viser følelser. Jeg er vant til at være den, der siger: "Alt er fint. Alt er perfekt", selvom det ikke er, fortæller 46-årige Martin Brodersen til SE og HØR om sin tv-transmitterede terapisession.

Forløbet i "Gift ved første blik" har gjort, at han er mere lyttende og spørger mere ind til sine omgivelser, og i det hele taget har det været et meget lærerigt forløb, forklarer han:

– Man bliver ikke mindre maskulin af at vise sine følelser, men man er måske blevet opdraget til, at man skal være den stærke.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-06/dr-0740940_0.jpg
I afsnit tre af "Gift ved første blik" tumler Rasmus både med Saras hund og sit indre følelsesliv.
 Foto: Snow Productions

Det var nødvendigt

Også 31-årige Rasmus Glasdam kom på følelsesmæssig glatis, da han var i terapi – noget, som han kalder "nødvendigt":

– Jeg gik meget ind til det her eksperiment med den indstilling, at jeg SKULLE lære noget, og jeg SKULLE være ærlig, og jeg skulle øve mig på at være sårbar, fortæller han til SE og HØR om sin soloterapisession.

– Det er svært, og det skal det være, understreger han.

Tanken om, at hans inderste følelser bliver allemandseje, fylder ham med blandede følelser, erkender han:

– Det er skrækindjagende, at det skal vises. Men jeg er stadig rigtig stolt af det. For jeg synes, det er en vigtig pointe.

Du kan se "Gift ved første blik" hver torsdag klokken 20 på DR1 og DRTV.

Sponsoreret indhold