Reality10. august 2023

Geggo tog fem kilo på under Smukfest: Så meget spiste hun

Stephanie "Geggo" Salvarli forstår at nyde livet. Under Smukfest nød hun alle sine livretter - og masser af dem
Er der mere at holde om, er der mere at holde af. Og lige nu er der altså fem kilo ekstra af Stephanie "Geggo" Salvarli end før hun tog på Smukfest. 
Er der mere at holde om, er der mere at holde af. Og lige nu er der altså fem kilo ekstra af Stephanie "Geggo" Salvarli end før hun tog på Smukfest.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hun havde egentlig proklameret, at hun ville foretage en livsstilsmæssig U-vending.

En festival forpurrede dog alle Stephanie Salvarlis planer om sundere kost.

Det fortæller hun i ”Geggo & Cengiz -Helt ærligt”-podcasten.

Det kan da også virke naturstridigt - måske endda blasfemisk - at stå i Bøgeskoven og bestille salat og kildevand.

Smukfest er leveringsdygtig i alle Geggo livretter, og den 33-årige influencer formåede at nyde menukortet i fulde drag.

Så meget, at der er blevet fem kilo mere af hende, siden hun satte sine ben i Skanderborg.

- Jeg har spist så meget mad. Det, der er det allerbedste ved Smuk – musikken er dejlig, alkoholen er dejlig, men allerbedste ved Smuk, det er maden. Jeg er der jo for maden, indrømmer hun blankt.

Selv om der er blevet gået til den med lækre drinks og gode shots, vil hun alligevel anslå, at hun har spist mere, end hun har drukket.

- Ved du, hvor mange kalorier jeg har regnet sammen, som jeg tror jeg har spist den ene dag på Smuk, spørger hun Cengiz, som skyder på 5000 kalorier.

- Ej, 8000. Det var uden alt det, jeg havde drukket, fortæller hun og remser så op, hvad hun satte til livs på den ene dag på festivalen.

- Den ene dag spiste jeg en frikadellesandwich, to flæskestegssandwich, jydenachos (chips med brun sovs, red.), chokolade, tre toast, en cowboytoast – ej, det var så lækkert, udbryder hun og roser Smukfests frikadellesandwich til skyerne.

Med Smukfest af vejen er det nu tid til at stramme op og skifte de dårlige vaner ud med nogle mere sunde.

Geggo har med egne ord forsøgt sig med alskens damebladskure og har sågar overvejet at give Wegovy et skud, men hun er i stedet kommet frem til, at intermittent fasting er en bedre livsstil for hende.

Det går slet og ret ud på, at man har et vindue på otte timer til at spise i, og så faster man i døgnets øvrige 16 timer.

Du kan høre hele "Geggo & Cengiz - Helt ærlig" på Podimo.

Sponsoreret indhold