Linse afslører: - Geggo skulle have været en dreng

Geggo venter en pige og afslører nu et lille hint om datterens navn.

Geggo venter en pige og afslører nu et lille hint om datterens navn.

Foto: Dan Mariegaard

I aftenens sæsonafslutning på ”Familien fra Bryggen” afslører Linse en familiehemmelighed af dimensioner: Hendes datter Stephanie ”Geggo” skulle faktisk have været en dreng.

Ikke nok med at kønnet ikke var det rigtige, så havde Linse endda også planlagt navnet til drengen. Han skulle have heddet Carlos og være lidt af en drengerøv, hvis det stod til hende.

Linse fortæller nemlig i aftenens afsnit, at hun savner en drengerøv i familien, som hun kan dele sin glæde for amerikanerbiler med.

Derfor tyer Linse til den næstbedste løsning, når nu hun ikke kan ændre historiens gang og dermed kønnet på sit afkom. Hun tager fat i svigersønnen Cengiz.

Heldigvis for Linse er Cengiz da ovenud begejstret for den flotte, sorte amerikanerflyder, som hun præsenterer svigersønnen for.

Jubelbrøl og de helt rigtige spørgsmål, ifølge Linse, er resultatet fra Cengiz, da de begge drøner ud på Bryggens brogede brosten.

Der er generel al mulig god grund til at se med i sidste afsnit i denne ombæring af ”Familien fra Bryggen”, da vi også kommer forbi Geggos scanning af den kommende baby, hvor hele familien er med. Og så kigger vi også forbi Mopper, der ikke er glad for at skulle leve uden sin elskede hund, Pixie.

Se med i aften fra klokken 20.00 på TV3.

Her er et klip fra aftenens afsnit, hvor Linse afslører hemmeligheden om Geggo og samtidig drøner en tur med sin bil: 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close