Reality11. juli 2020

Geggo siger fra over for Instagram-følger: - Finder du selv ud?

Den 30-årige ”Familien fra Bryggen”-stjerne finder sig ikke i hvad som helst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_siger_fra.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

De populære ”spørgerunder” er ganske populære blandt influencere på Instagram. Og det er da også noget, den gravide tv-kendis Stephanie Karma Salvarli jævnligt benytter sig af.

Det var således også i forbindelse med netop en spørgerunde, at en af Geggos 592.000 følgere på Instagram ville have svar på, hvorfor datteren Alba på fire år, ikke er fuld tid i børnehave:

- Kom med en god grund til, A (Alba, red.) ikke gik i fuldtidsbørnehave? Det er vigtigt for børns modning mm., skriver følgeren til den kommende mor til to.

Men svaret fra den garvede tv-personlighed viser dog tydeligt, at hun langt fra er enig med følgerens syn:

- Næ, det behøver jeg egentlig ikke at komme med, starter hun sit svar, inden hun kommer med en forklaring:

- Det er det, der fungerer for os. Det er vist meget misforstået, at det er vigtigt for en fireårig at være fuld tid i børnehave. Så længe hun får socialt samvær med jævnaldrende, er alt godt, forklarer Geggo og understreger, at hun ”har fået børn for at være sammen med dem”.

Herefter siger Geggo i den grad fra over for den spørgende følger:

- Jeg er for hormonel til sådan noget her – finder du selv ud?, skriver hun efterfulgt af en grinende emoji.

Det er ingen hemmelighed, at den kommende mor til to gennemgår en hård graviditet. Og det er da heller ikke mange uger siden, at den lattermilde realitystjerne måtte en tur på hospitalet, fordi hun havde så voldsomme smerter, at hun var bange for, om hun var ved at gå i fødsel.

Heldigvis kunne hun og gemalen Cengiz ånde lettet op, da det viste sig, at det slet ikke var tilfældet. Og først til august byder parret endnu en lille pige velkommen til familien.

Geggo sammen med datteren Alba:

Sponsoreret indhold