Reality23. maj 2023

Geggo og Cengiz melder ud: Stjerneboksning aflyst

Rygterne har floreret i et stykke tid, og nu bekræfter Geggo og Cengiz, at Stjerneboksning 2023 ikke kommer til at finde sted
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Cengiz bruger hvert år et hav af timer på at arrangere Stjerneboksning, men i år har han og Geggo ikke kunne finde tiden til det.
 Video: SE og HØR

Tre gange har Geggo og Cengiz stablet Danmarks største kendisboksestævne i form af Stjerneboksning på benene, og mange fans og kendisser havde set frem til endnu en omgang i år.

Men bokseringen kommer ikke til at blive fyldt med diverse realitystjerner og andre kendisser, som har trænet op til at slå på tæven. Det bekræfter Cengiz på Instagram.

I lang tid har der været snak om, at Stjerneboksning anno 2023 ikke kom til at ske, og nu er rygterne altså blevet til virkelighed.

- Med hele vores hus renoverings projekt, nyt tv-program og vores andre virksomheder, havde mange allerede regnet ud, at vi desværre var nødt til at holde en pause med Stjerneboksning i år, skriver Cengiz.

Han og hustruen Geggo har altså projekter til op over begge ører, men det betyder heldigvis ikke, at kendisboksestævnet er lagt i graven for evigt.

Geggo og Cengiz
Stjerneboksning har de sidste fire år været et hjertebarn for Geggo og Cengiz.
 Foto: Mikael Rieck

- Jeg har altid sagt, at hvis man skal gøre noget, så skal man gøre det 100% - og aldrig halvt, skriver Cengiz og fortsætter:

- Stjerneboksning vender tilbage i 2024 - større, stærkere og vildere end nogensinde! Vi har selvfølgelig nye tiltag og ideer til at lave endnu et brag af et boksestævne.

Samtidig opfordrer "Familien fra Bryggen"-stjernen sine følgere til at byde ind med de kendisser, som de godt kunne tænke sig at se indtage bokseringen næste år.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold