Reality1. november 2023

Geggo i chok: Har fået overraskende brev fra Gældsstyrelsen

I det seneste afsnit af sin podcast afslører "Langt fra Bryggen"-stjernen, at hun har modtaget et aldeles uventet brev fra Gældsstyrelsen
Selv om Geggo ikke havde noget med sin "far" Sonny at gøre, så hænger hun alligevel på en masse administrativt arbejde efter hans død.
Selv om Geggo ikke havde noget med sin "far" Sonny at gøre, så hænger hun alligevel på en masse administrativt arbejde efter hans død.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Helt ærlig Geggo: Akavet hæmoride-øjeblik på apotek

Når man får et brev fra Gældsstyrelsen, er det sjældent godt nyt.

Og Stephanie "Geggo" Salvarli troede da også, at det var endnu en glemt parkeringsbøde, der gjorde, at hun fik et brev fra myndigheden.

Men det var noget helt andet, afslører hun i sin og gemalens podcast "Geggo & Cengiz - Helt Ærligt":

– Sådan har jeg aldrig fået den før, indleder hun sin fortælling:

– Der stod: "Hej Stephanie, Gældsstyrelsen har ved en rutinemæssig gennemgang konstateret en fortsat restance efter din far Sonny. Da der ikke er foretaget bobehandling her i landet, tilskriver jeg dig som efterladt arving til afdøde", fortæller hun.

I brevet ønsker Gældsstyrelsen at vide, om Geggo er vidende om, hvorvidt der er foretaget bobehandling i Thailand, hvor Sonny boede til sin død.

Og det er her, at hele sagen falder Geggo for brystet:

– Hvorfor skal jeg være ansvarlig? Jeg har da aldrig mødt ham, eller jeg har mødt ham to gange. Jeg kan da ikke gøre for, at han var min far, lyder det harmt fra Geggo, der efterfølgende har været i kontakt med et hav af instanser for at finde hoved og hale i den indviklede sag.

Vil skifte far ud

I foråret fik Geggo, 33, sit livs chok, da en dna-test slog fast, at hun har en helt anden far, end den hun troede, hun havde.

Her ses Geggo med Sonny, som hun troede var hendes far.
Her ses Geggo med Sonny, som hun troede var hendes far.
 Foto: Privat

Hele sit liv voksede hun op og troede, at det var Sonny, der var hendes far, men dna-testen slog fast, at det var en helt anden mand, der havde gjort Linse gravid.

Og fordi Geggo altså hverken har delt liv eller dna med Sonny, ønsker hun ikke at "rydde op" efter hans død. Derfor har hun prøvet på at ændre, hvem der er hendes far på hendes fødselsattest, men det kan man ikke, har hun erfaret efter sit møde med det offentlige:

– Alle dem, jeg har talt med, siger: "Det har vi ikke prøvet før", fortæller hun om den store suppedas.

– Det ender med, at jeg stadig har Sonny registreret som min far, og at jeg stadig skal redegøre for det her, konkluderer hun og afslutter med en bøn:

– Nu snakker jeg om det her. Måske er der nogen, der ved hvad f*ck jeg skal gøre.

Du kan lytte til hele podcasten hos Podimo.

Sponsoreret indhold