GALLERI: Jessica Priscilla har bladret i familiealbummet

GALLERI: Jessica Priscilla har bladret i familiealbummet

Hej alle.

Jeg har ferie og jeg har slappet virkelig meget af og har derfor ikke skrevet indlæg siden midt i marts. Det beklager jeg, men tiden og lysten skal jo også være der. ;-)

Nu har jeg fået lysten tilbage igen efter en længere afslapningsperiode, og I skal glæde jer til en masse spændende indlæg der kommer. :-)

F.eks. så kommer min mor til at lave nogle indlæg her, der kommer til at være noget med Dybvad, en lille "hemmelighed" regner jeg med snart kan komme frem, jeg har oplevet en masse sjove ting, min mor og jeg skal noget spændende, snart, osv. Hold øje herinde, det kommer hen ad vejen. :-)

Titlen på dette indlæg er fordi jeg faktisk har ret så store og mørke øjenbryn (som jeg faktisk er rigtig glad for!) men som jeg ikke altid har plukket ordentligt eller vidst hvordan jeg helt skulle håndtere. ;-) Hehe.

Og så var det også lidt for at få en sjovere titel.

Jeg er igen rigtig glad for, at jeg har mine mørke øjenbryn, så det skal også bare tages lidt i sjov alt det her. Men jeg har fundet nogle "gamle" billeder frem som jeg tænker I måske synes kunne være sjove at se. :-)

God fornøjelse.

Her kan du læse tidligere blogindlæg fra Jessica Priscilla.

Stort galleri med Jessica Priscilla fra barndommen og frem mod i dag:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close