Reality28. september 2022

Går hinanden på nerverne: Derfor droppede Thalia og Elvira Pitzner at ses

Der er næppe tvivl om Elvira og Thalia Pitzners kærlighed til hinanden. Alligevel kan de to diamantsøstre i den grad blive mere end almindeligt irriterede på hinanden. Og dét kan kræve et pusterum
Selv om de to Pitzner-søstre ofte går hinanden på nerverne, ender de naturligvis altid med at blive gode venner igen.
Selv om de to Pitzner-søstre ofte går hinanden på nerverne, ender de naturligvis altid med at blive gode venner igen.
 Foto: Mikael Rieck

Det kan godt være, de to diamantsøstre er bedste venner, men det betyder altså langt fra, at deres søskendekærlighed ikke kommer på prøve fra tid til anden.

I det nyeste afsnit af realityserien “Pitzner Sisters”, hvor Thalia og Elvira Pitzner således har hovedrollerne, har seerne allerede adskillige gange set de to i både konkurrence med hinanden, når ingen af dem fx ønsker at være "den tykke søster", samt i den grad gå hinanden på nerverne.

Sidstnævnte gør sig således også gældende i det nyeste afsnit af realityhittet, hvor de søstre mødes efter et velfortjent pusterum væk fra hinanden.

– Jeg synes, det er meget hyggeligt, vi lige kan catche op igen og ses igen, efter vi nu ikke har set hinanden et stykke tid, lyder det fra Elvira til diamantsøster Thalia, da de to mødes på en café for at få en bid mad.

– Jeg har savnet dig, men det har også været meget godt ikke lige at se hinanden i et stykke tid, fordi jeg synes, du er begyndt at blive lidt tarvelig overfor mig, hvis jeg skal være helt ærlig.

De to søstre er enige om, at de hver især går hinanden på nerverne. Noget, seerne i den grad også fik at se i forrige afsnit af “Pitzner Sisters”, hvor en overnatning i det fri satte søskendekærligheden på prøve:

– Hun har slet ikke hjulpet med en skid på hele denne tur. Jeg har vasket alt op og lavet alting, købt alting – og bare planlagt, at vi skulle have det megahyggeligt. Og så er hun bare en stor nej-hat og skider lidt på andre – og på det hele. Og det synes jeg bare er rigtig dårlig stil, lød det fra Elvira, da hun og Thalia skulle hjem fra campingturen på Lolland.

“Pitzner Sisters” kan streames på Discovery+ og vises desuden på Kanal 4 hver tirsdag klokken 21.35.

Se klippet, hvor Thalia og Elvira Pitzner mødes efter pausen fra hinanden, nedenfor.

Sponsoreret indhold