Reality2. januar 2024

Fuldstændig overvældet: "X Factor"-vært Maria Fantino bryder helt sammen

Maria Fantino kunne ikke holde gråden tilbage efter programmets første audition
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør Maria Fantino fortælle om "X Factor"-auditions.
 Video: Aller TV

LÆS OGSÅ: Snart går det løs: Det frygter Maria Fantino ved sin ”X Factor”-debut

Det populære talentshow er endelig i gang, og traditionen tro er det naturligvis de mange auditions foran programmets tre dommere, der de første par uger er på tapetet.

Men det er således ikke kun de mange sangaspiranter, der skal igennem flere dele af følelsesregistret. Efter den sidste audition kan sangprogrammets nye vært, Maria Fantino, nemlig pludselig ikke lade være med at græde:

– Jeg synes bare, de var så gode, lyder det efterfølgende fra Fantino til en medarbejder fra produktionen, da 16-årige Tilde har fremført sin version af bandet TV-2s ”Alt hvad hun ville var at danse”.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-02/4.-kreditering_-tv-2.png
Tilde fik i den grad Maria Fantionas tårekanaler på overarbejde.
 Foto: TV 2

– Der har bare været mange mennesker, der har været virkelig nervøse og modige. Og nogle har været rigtig glade – nogle har været kede af det, lyder det videre fra den nye ”X Factor”-vært, der således var fuldstændig overvældet efter en hel dag med auditions.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-02/20231214-wen-x-factor-133.jpg
Efter en hel dag i selskab med diverse sangaspiranter lader Maria Fantino tårerne trille.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er dog ikke gråd på tv, der har været Fantinos største frygt i forbindelse med hendes nye job. Hun er nemlig pinligt bevidst om, at det er store sko, hun skal udfylde efter sin forgænger Sofie Linde:

– Det gode er, at mig og Sofie er venner, og jeg holder meget af Sofie. Så der er ikke nogen, der kan lave noget splid mellem os. Hvis folk siger, at Sofie var meget bedre, så kan jeg kun give dem ret. Hun er kanon, forklarede Maria Fantino for få uger siden i podcasten ”En dag tilbage”.

– Men det er folks kommentarer til, hvad for noget tøj man har på, hvad slags krop, man har. Ens tænder, ens hår, ens måde at snakke på. Både ting, som de må have en holdning til, men også om ting, som de overhovedet ikke skal blande sig i.

Sponsoreret indhold