Reality24. marts 2023

Fuck boys eller nice guys? De sidste "FBOY Island"-fyre har meldt deres ankomst

De sidste tre fyre, der er en del af den danske version af “FBOY Island”, er endelig afsløret
Lady, Sina og Therese er de tre kvinder, der skal sørge for at styre uden om fuck boys i "FBoy Island".
Lady, Sina og Therese er de tre kvinder, der skal sørge for at styre uden om fuck boys i "FBOY Island".
 Foto: Warner Bros. Discovery

Der er ikke længe til, at de tre kvinder, Sina, Therese og Lady skal forsøge at lure, om fyrene i “FBOY Island Danmark” er enten fuck boys eller nice guys.

For har fyrene meldt sig til realityprogrammet i håbet om at finde kærligheden – eller er de blot interesserede i at vinde den store pengepræmie på intet mindre end 250.000 kroner?

I hvert fald er det sidste kuld fyre er nu afsløret:

Mathias Ciesla er 27 år gammel og studerende. Han bor i Veksø og går op i musik og at spille guitar.

Næste levende billede er Jackie Anker, der til dagligt er salgsansvarlig. Han er 31 år gammel, bor i Vejle og bruger blandt andet sin fritid på fitness, aktier samt venner og familie.

Hvem er "fuck boys", og hvem er "nice guys"?

Og hvad er "FBOY Island" for et program?

Tre bikiniklædte kvinder flytter ind i en villa, hvor de får besøg af en stor gruppe mænd. Halvdelen af dem er selvproklamerede "fuck boys", der er der for at vinde penge, mens den anden halvdel er "nice guys", der søger den ægte kærlighed – og kvinderne ved selvsagt ikke, hvem der er hvem.

Nu skal de tre kvinder, der er på udkig efter kærligheden, forsøge at skille fårene fra bukkene og identificere, hvem der er gentlemen, og hvem der er skørtejægere.

Når man helt til enden, kan man nemlig vælge en pengepræmie i stedet for kærligheden – hvilket betyder, at de såkaldte "FBOYs" gør alt, hvad de kan for at blive opfattet som "nice guys" og ikke de players, de faktisk identificerer sig som.

Rosinen i pølseenden er Christopher Uhre, der er kunderådgiver i en bank og desuden uddannet ejendomsmægler og tidligere soldat med udsendelse til Afghanistan.

Han er 30 år gammel og slår sin folder på Frederiksberg i København – og så er han blandt andet vild med styrketræning, sport og madlavning.

"FBOY Island" har premiere den 2. april på HBO Max, Discovery+ og Kanal 4.

Se de tre fyre nedenfor.

Sponsoreret indhold