Reality7. september 2022

Frygter at miste igen: Sarah Tiedt afslører detaljer om graviditeten

Efter en uønsket abort kan Sarah Tiedt og Türker Alici igen juble, for de venter nemlig nu deres første barn. Men frygten er svær at slippe af med
Sarah og Türker
Sarah og Türker venter endelig deres første barn.
 Foto: Mikael Rieck

Reality-parret Sarah Tiedt og Türker Alici mistede for et år siden deres ufødte barn, hvilket de modigt og ærligt har snakket åbent om.

Nærmest præcis et år efter kunne de to paradisoer så juble igen. Parret venter nemlig deres første barn.

Nu åbner Sarah op om graviditeten, og hun afslører blandt andet, hvor langt hun er henne.

- Vi er i uge syv, fortæller frøken Tiedt i en spørgerunde på Instagram, mens hun og Türker er på en eksotisk rejse i Asien.

Netop det at rejse er Sarah og Türker vilde med, og selv om hun er gravid, så er de altså afsted igen. Hun og Türker tager dog alle de forholdsregler, som man skal.

- Vi har fundet hospitaler i Thailand og på Bali, som vi skal benytte. Det koster selvfølgelig penge at komme til disse tjek, siger Sarah og tilføjer, at de regner med at være hjemme i 14. eller 15. graviditetsuge.

Powerparret kender ikke endnu den præcise terminsdato, men Sarah har ud fra sin menstruation regnet sig frem til datoen den 30. april næste år.

Og når de pludselig er ved termin, så er parret ikke i udlandet.

- Jeg vil selvfølgelig helst føde i Danmark, så jeg er hundrede procent sikker på, hvad der sker omkring mig, forsikrer Sarah.

Sarah og Türker har som bekendt prøvet at miste deres ufødte barn for blot et år siden. Og den frygt sidder stadig i dem.

- Jeg tror på, at man blot skal indstille sig på, at nu er vi gravide, også er det ligesom det, man skal gå ud fra. Men jeg må også være ærlig og modsige mit eget argument, fordi jeg er pissenervøs for, ”hvad nu hvis” vi mister igen, fortæller Sarah.

Hun afslører yderligere, at parret er blevet gravide på naturligvis. Selv om de på et tidspunkt overvejede at starte på fertilitetsbehandling.

Sponsoreret indhold