Reality25. marts 2019

FRÆKKE BILLEDER: "Besat af Bad Boys"-Heidi vil være Playboy-model

Heidi rejser snart til USA for at jagte drømmen om Playboy
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/55621009_2486809334680835_5892224629329625088_n.jpg
 Foto: ROXMAN

Heidi har travlt med sin sygeplejerskeuddannelse, men hun har en anden drøm, som hun meget snart forfølger. "Besat af Bad Boys"-baben pakker nemlig snart tasken og rejser til USA, og det er der en helt særlig årsag til.

Heidi vil nemlig være model for det verdenskendte magasin Playboy, som har haft ry for at være ret kræsne, når det kommer til, hvem de vælger som modeller.

- i Danmark har vi ikke så stor en babe-verden, og hvis man skal videre, skal man til USA. Og det skal jeg i det her år. Mit mål er, at jeg er Play-babe inden 2019 er slut. Det er mit mål. Det går jeg efter, siger Heidi.

Det første magasin kom på gaden i 1953, og siden har kvinder som Marilyn Monroe, Sharon Stone, Naomi Campbell og Madonna vist formerne frem i magasinet.

Og konkurrencen er benhård, men Heidi føler, at hun er klar nu. Og heldigvis har hun en fordel. Heidi har nemlig danset, siden hun var fem år, og hun har tidligere vundet Danmarksmesterskabet.

- Jeg skal til en masse forskellige casts i USA for at blive model for Playboy. Det har lige skulle passe ind, men det bliver spændende. Det har jeg bare gået og ventet på. Jeg har altid været god til at posere, fordi jeg har danset, siden jeg var fem år gammel, og hvor der er vilje, er der vej. Og jeg har viljen, siger Heidi.

Du kan se billeder af Heidi i galleriet

Heidi fra "Besat af Bad Boys"

Kan du lide Heidis lingeri? Du kan finde noget, der er ligeså frækt og forførende ved at klikke HER (sponsoreret)

Sponsoreret indhold