Reality1. maj 2023

Fortrød ”Ex on the Beach”-deltagelse: Nu forklarer Asbjørn Nielsen

Sæson fem af "Ex on the Beach" var langt fra en dans på roser for Asbjørn Nielsen, som faktisk fortrød sin deltagelse. I "Sladderministeriet" forklarer han hele situationen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fortrød ”Ex on the Beach”-deltagelse: Nu forklarer Asbjørn Nielsen
 Video: Kaspar Wenstrup, Aller TV

Han endte godt nok med at få en kæreste i Lærke Wadmann til sidst, men for Asbjørn Nielsen var sæson fem alt andet end en fornøjelse.

- Hvis jeg kunne lave det om, så havde jeg ikke været med i den her sæson. Det havde jeg sgu ikke, sagde Asbjørn til SE og HØR kort tid efter sæsonens afslutning.

Den dag i dag vil den tårnhøje jyde ikke bruge lige så hårde ord. Men han lægger ikke skjul på, at han havde det enormt hårdt.

- Jeg fortrød på det tidspunkt, fordi det var hårdt. Jeg tabte mig så mange kilo, forklarer Asbjørn.

Produktionen var nådesløse og fik tabletten til at sende muskelbundtet ud af knaldeprogrammet. Men tometermanden skulle blive i isolation på et hotelværelse, fordi han skulle ind i villaen igen.

Asbjørn Nielsen
Deltagelsen i sæson fem af "Ex on the Beach" tog rigtig hårdt på Asbjørn.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Derinde rendte hans dengang store kærlighed rundt i Lærke, og han var omgivet af Asbjørns sultne venner, som gerne tog for sig af retterne, mens han var væk. Hvis Lærke gav lov selvfølgelig.

- Jeg kan ikke være alene på et værelse i syv dage og ligge og tænke på, om min gode kammerat knepper mit livs kærlighed, forklarer Asbjørn og nogle af de tanker, han havde på hotelværelset dengang.

Heldigvis var produktionen ansvarlige, og de sørgede for at holde Asbjørn under skarpt opsyn.

- Produktionen kom og kiggede til mig hver dag og kom med mad. De kunne godt se, jeg havde det rigtig dårligt, afslører han.

Du kan se hele afsnittet af "Sladderministeriet" med Asbjørn Nielsen og Jeppe Risager her:

Eller høre afsnittet som podcast her:

Sponsoreret indhold