Forsidefruer 21. september 2021

Tina Lund og Allan Nielsen gift igen

”Forsidefruer”-stjernen ,Tina Lund, 40, og den tidligere fodboldspiller, Allan Nielsen, 50, har valgt at fejre deres bryllupsdag på en ganske særlig måde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var en helt særlig dag, da den garvede springrytter, Tina Lund, og gemalen, Allan Nielsen, i sidste måned skulle fejre deres bryllupsdag.

Den 20. august havde parret nemlig været gift i intet mindre end 10 år – og i den anledning stod den på kærlighedsfest og endnu et ”ja”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Det afslører Tina Lund på sin Instagram-profil, hvor hun desuden deler billeder fra den lykkelige dag:

- 10 års bryllupsdag havde Allan og jeg d. 20 august. Vi valgte at fejre det med vores Lilly og Louis. Vi fik sagt nogle ord til hinanden, og det var meget romantisk og specielt, lyder det blandt andet i opslaget på Instagram, som springrytteren deler med sine mere end 130.000 følgere.

- Jeg har drømt om længe at vores børn skal mærke/ se vores kærlighed til hinanden udover den de ser til hverdag. Mærke at vi holder sammen i med og modgang som familie.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Sensommerbrylluppet er dog langt fra den eneste store begivenhed, som parret kan krydse af listen i år.

Det er nemlig ikke mange uger siden, at rytteren afslørede, at hun og familien ville vende snuden mod Danmark efter otte år i ørkenstaten Dubai:

Sponsoreret indhold