Forsidefruer27. januar 2022

Presset Amalie Szigethy: Jeg er ved at eksplodere

Der er ingen tvivl om, at livet forandrer sig, når man bliver mor. Det kan den 30-årige ”Forsidefruer”-stjerne, Amalie Szigethy i den grad skrive under på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Endelig er der sæsonpremiere på sæson 11 af realityhittet ”Forsidefruer”. Og vi skal ikke mange minutter ind i første afsnit, før frøken Szigethy sætter ord på sit liv som mor til to.

Et liv, som naturligvis er ganske anderledes sammenlignet med det liv, hun levede, før hendes to døtre, Josephine og Hannah, kommer til verden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp5740.jpeg
 Foto: Hanne Juul

Amalie Szigethy har aldrig lagt skjul på, at hun er mor med stort "M". Foto: Hanne Juul

I en samtale med ”Forsidefruer”-kollegaen Janni Ree, 51, gør Amalie det klart, at hun ikke har overskud til at arrangere sin egen 30-års fødselsdag. Og selv om hun ikke lægger skjul på, at hun elsker at være mor, så er det alligevel ikke altid helt nemt.

I programmet forklarer den garvede tv-personlighed, at hun i den grad trænger til at komme ud, og at hun i den forbindelse ”er ved at eksplodere”.

- For mit vedkommende så går jeg all in som mor. Og så handler det om børnene. Og i og med at jeg ligesom blev slået tilbage i Ludo, da jeg fik Hannah, så går det hele jo op i baby og bleer og gråd, forklarer Amalie til SE og HØR.

- Man er jo på barsel og ser ikke rigtig nogle mennesker. Jeg fokuserer i hvert fald 100 procent på at være mor.

- Og så har der været corona, så derfor kan jeg ikke rigtig finde den der Amalie, der er sjov og festlig og ser sine veninder, forklarer Amalie videre, og beskriver desuden sin tilværelse, som at hun ”har mistet sig selv”.

Over for SE og HØR forklarer Amalie desuden, at hun fra venner og familie dog i den grad har mødt forståelse, når hun har sagt nej til at deltage i arrangementer. Og hun er samtidig også udmærket klar over, at denne situation, hvor den yngste datter, Hannah, er blot otte måneder gammel, naturligvis bare er en periode.

Hendes 30-års fødselsdag, som Janni Ree arrangerer, er dog en friskt pust:

- Det kan jeg leve højt på længe, griner Amalie.

Se klippet, hvor Amalie Szigethy sætter ord på sit manglende overskud og livet som mor til to, nedenfor.

Du kan se sæsonpremiere på ”Forsidefruer” på Viaplay allerede nu og i aften klokken 20.00 på TV3.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold