Forsidefruer2. april 2020

Numsesnak: Jackie og Janni skal under kniven

Snakken går om nye numser til de to "Forsidefruer", der ser frem til at kunne gå i stramt tøj og vise sig frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jackie_navarro_pg.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Både Jackie Navarro og Janni Ree har besluttet sig for at gå under kniven og få lavet nye numser, og i aftenens afsnit af "Forsidefruer" fortæller de to fruer lystigt om, hvorfor det lige netop er bagdelen, der skal ordnes.

De to "Forsidefruer" synes nemlig begge, at deres respektive numser er for flade til at gå i stramt tøj eller forførende undertøj.

- Altså, jeg er så spændt! Jeg skal bare i g-streng, siger Jackie, mens Janni glæder sig over, hvor misundelige, hun mener, de andre "Forsidefruer" kommer til at blive.

- Vi kommer aldrig til at gå i noget løst mere, siger Janni, mens hun tager en stor bid af en af de seks flødeskumskager, Jackie har serveret på to tallerkener.

Janni forklarer, at hun ofte tænker over, hvordan bagdelen ser ud, når hun vælger at gå i noget bestemt tøj, og hun mener, at en numseoperation vil være løsningen.

- Tyngdekraften begynder jo også at gå den anden vej, når man har den alder, jeg har, siger Janni, der ikke helt synes, at træningen er nok til at få løftet numsen helt derop, hvor hun gerne vil have, at den skal være.

- Den mangler bare lidt fylde, siger hun til Jackie, som er enig.

- Det eneste, jeg har tilbage nu, er sådan en dut nede ved numsen, forklarer Jackie og fortsætter:

- Jeg ikke haft en numse før, så jeg kunne bare godt tænke mig en numse, lyder det fra en smilende Jackie.

Se klippet af Jackie og Jannis numsesnak her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold