Forsidefruer12. september 2018

Sarah Louise om sine læber: Lignede noget, der var løgn

Sarah Louise måtte få rettet op på sine læber, da noget gammelt filler havde gjort hendes overlæbe helt skæv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180908dm_the_voice_18_i_tivoli_059.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Sarah Louise lægger ikke skjul på, at hun godt kan lide at modificere sit udseende med diverse behandlinger, men alt for mange fillers er gået ud over hendes overlæbe.

Det afslører forsidefruen på sin blog.

Under overskriften "Kan I se, hvad jeg fik lavet på skønhedsklinikken?" fortæller bloggeren om, at hun har måtte få rettet op på sin overlæbe, der var blevet helt skæv af noget gammelt filler.

- Jeg fik for nogle måneder siden lagt noget filler i mine læber, da jeg lige havde en fiks idé om, at det da ville være flot, fortæller Sarah Louise på sin blog.

- Men efter, jeg fik lagt det ind, opdagede jeg noget gammel filler fra tre år tilbage havde samlet sig som små kapseldannelser i læben og gjort overlæben skæv, og det lignede jo kraftdejsmer noget, der var løgn, skriver hun yderligere på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sarah-louise-christiansen1_233.jpg
 (Foto: All Over Press)

Sarah Louise er en af Danmarks mest populære bloggere. Foto: Aller Media

Derfor blev Sarah Louise nødt til at tage på en skønhedsklinik for at få rettet op på skaden: Hun fik de gamle fillers ud, og i samme ombæring blev læberne lidt mindre.

- Sådan er det nogle gange, når man eksperimenterer med sit udseende, som jeg gør (og jeg elsker det), skriver Sarah Louise om læbe-fadæsen.

Sponsoreret indhold