Forsidefruer 12. maj 2019

Karina von d'Ahe vælter sig i frække tilbud

Karina von d'Ahe vælter sig i frække tilbud efter sin medvirken i "Forsidefruer" på TV3
Foto: Peter Grosen

Karina von d'Ahe er ny dame i det underholdende slæng på TV3, hvor man følger kvindernes vilde hverdag i rampelyset. 

Rampelyset er noget Karina von d'Ahe har kunne mærke, da den 44-årige dame får mange beskeder fra mænd, der gerne vil mere end at have en autograf. 

Det fortæller hun til Ekstra Bladet

- Jeg får virkelig mange beskeder fra mænd. Også af den saftige karakter. Men det har ikke været så slemt. Jeg har jo udtalt før, at jeg har modtaget mange dickpics. Det har jeg ikke fået noget af i denne omgang, men jeg får mange mænd, der skriver, at jeg ser dejlig ud, og om de må invitere mig ud og sådan noget, fortæller Karina von d'Ahe.

(Foto: Peter Grosen)

Her er hele holdet sammen. Foto: Peter Grosen

Den 44-årige Karina lever alene i øjeblikket, og derfor har hun ikke noget problem med de mange bejlere, der skriver til hende.  

- Når man er single, er det jo dejligt, så jeg tjekker dem da ud, men der er ikke sket mere ved det. Jeg har været på en enkelt date med én, der har kontaktet mig, men det er også det. Det er jo sjovt, for det åbner op for nye eventyr, men det har ikke ført til en kæreste endnu, fortæller hun.

Det er ikke kun mænd, der skriver til Karina. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også flere kvinder skriver til den tidligere model, at hun gør det godt i det populære program. 

- Jeg har simpelthen fået så meget positiv respons fra kvinder, og jeg får krammere og sådan noget. Jeg skal lige vænne mig til, at fremmede kvinder kommer og krammer mig på gaden og siger tak, men det er kun dejligt, lyder det fra Karina. 

 

Sponsoreret indhold