Kærligheden brast for Amalie Szigethy: Single igen

Amalie Szigethy har lavet reality-TV, siden hun var 18 år.

Amalie Szigethy har lavet reality-TV, siden hun var 18 år.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Seerne og de andre divaer i "Forsidefruer" gik med den forestilling, at Amalie Szigethy og hendes hemmelige kæreste svævede på en lyserød sky.

Sådan forholder virkeligheden sig dog ikke. I det afsluttende afsnit af TV3-hittet afslører den 28-årige reality-dronning, at hun nu er single igen.

I mondæne rammer har "Robinson"-værten Jakob Kjeldbjerg nok en gang sat de seks fruer i stævne for at runde sæsonen af med et talkshow.

Og det er her, at Amalie afslører, at hun ikke længere har en kæreste.

- Jeg kan bringe den nyhed, at vi ikke er sammen længere, siger hun, da Jakob spørger ind til hendes kærlighedsliv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Janni Ree og Amalie Szigethy.

Gennem hele sæsonen har der været drama mellem Amalie og Janni Ree. Det blev dog skubbet til side, da Amalie kommer med den triste nyhed (Foto: Mikael Rieck)

Den nyhed får stemningen i rummet, som er fyldt med latter og champagne, til at falde drastisk. De fem andre fruer vidst åbenbart intet om det afbrudte forhold.

Amalie selv er meget sparsom med sine svar, da Jakob spørger ind til årsagen til, at hun ikke længere er sammen med den fyr, som hun har holdt hemmelig i omkring et år.

-Jeg vil ikke sige andet end, at der er en grund til, at man gerne vil være sikker på den, man viser frem. Det er jo så grunden til, at jeg ikke har vist ham frem. At det var det, man kunne frygte, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

Amalie med datteren Josephine på knap tre til premiere på Cirkus Baldoni i marts. Også Amalies mor, Charlotte Lytton Kejser, var med.

Amalie har datteren Josephine fra et tidligere forhold (Foto: Morten Mejnecke)

Alligvel får den rutinerede Kjeldbjerg Amalie til at åbne en smule op for sandheden om hendes kærlighedsliv, og hvordan hun har det.

- Han er den eneste, jeg har været sammen med, siden jeg blev gravid med Josephine. Jeg har ikke haft andre mænd på banen, afslører Amalie og fortsætter:

- Jeg har været rigtig ked af det. Det har jeg. Men jeg kan også mærke, at det giver mig horn på en måde. Jeg bliver stærk af det. Jeg synes egentlig, at jeg er ret afklaret og videre.

Talkshowet, som er afslutningen på denne sæson af "Forsidefruer", har endnu ikke været sendt på tv.

Men du kan allerede nu se afsnittet på Viaplay, og ellers må du vente med at se det til på torsdag klokken 20.30 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close