Kæmpekaos: Gunnvør afslører hemmelighed

Og det gælder selvsagt også allerede i første afsnit af den nyeste sæson, hvor fruerne er på vej til Jackies datter Chloés barnedåb.

- Det er så pinligt, mine børn er jo ikke døbt. Men det skal de nok faktisk, afslører Gunnvør, 38, over for veninden Tina Lund, 39, da de to sidder i bilen på vej til barnedåb.

Den garvede springrytter og forsidefrue Tina Lund er således ganske overrasket over udmeldingen:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kaspar Wenstrup

- Men hvorfor? Gud, det er sjældent, man hører det, udbryder Tina og uddyber, at det i den grad kommer bag på hende:

- Jeg troede faktisk, de fleste børn var døbt. Især i Danmark.

Gunnvør forklarer sin forsideveninde, at hun dog selv er døbt, og at der i virkeligheden ikke var de store overvejelser bag:

- Det er sådan det bare blev, fordi der var så meget kaos i mit liv dengang. Det har ikke været en beslutning om ikke at døbe dem, men det blev bare aldrig anderledes, forklarer Gunnvør og understreger desuden, at det på Færøerne, hvor hun kommer fra, i den grad er en tradition at døbe sine børn, og at det faktisk er ”mærkeligt” at lade være.

Artiklen fortsætter under videoen …

Gunnvør Dalsgaard har sine tre børn, Sigga, 10, Hannah, seks, og Hugo, tre, med ekskæresten og den tidligere model Oliver Bjerrehuus, 44.

Og det var således de to, der ikke kunne nå til enighed mht. dåb af børnene.

Gunnvør afslører desuden, at datteren Sigga brændende ønsker sig at blive konfirmeret og derfor nok ender med at blive døbt alligevel.

For få måneder siden afslørede den garvede realityfrue, hvordan hun har det med eventuelt at blive mor endnu en gang:

- Jeg elsker mine børn overalt på jorden, og jeg kunne sikkert sagtens overtales til en nr. 4. Yes I am that crazy, skrev Gunnvør i et opslag på Instagram tilbage i juni.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

View this post on Instagram

Jeg elsker mine børn overalt på jorden, og jeg kunne sikkert sagtens overtales til en nr. 4. Yes I am that crazy. Men jeg bliver nødt til at svare jer velmenende mødre, som skriver, at jeg får det til at se nemt ud at være alenemor. Det er det ikke. Jeg elsker livet med børn, men jeg er udmattet det meste af tiden, og mine nærmeste vil helt sikkert give mig ret i, at jeg i perioder har kognitive forstyrrelser, populært kaldet ammehjerne (men jeg stoppede vel at mærke med at amme for over to år siden). Det får man, når ens hjerne er overbelastet i længere tid ad gangen. Man kommer ikke sovende til tre børn, der trives både socialt og fagligt. Det kræver tid og dedikation. Tre børn på tre forskellige aldre med tre forskellige behov - det betyder, at der hele tiden er en, der er vokset ud af sine sko, en der har glemt sin madpakke, en der har glemt sine nøgler, og en som ikke kan sove uden sin bamse, som jeg endnu engang ikke aner, hvor er. Der er altid en, der har vokseværk, der er tre, der skal have børstet tænder hver morgen og hver aften, til frisøren jævnligt, have klippet negle og renset ører, for slet ikke at tale om de uendeligt mange bleer, jeg har skiftet. Der er hele tiden en, der skal have en gave med i skole, en der skal til sundhedsplejerske, tandlæge eller læge, og så er der forældremøder og forældrekonsultationer, tre forskellige platforme for hver institution at holde sig opdateret på, legeaftaler, legegrupper, tre forskellige forældregrupper, og “hvordan har din dag været?” til hvert af børnene hver eneste dag. Samtidig med at jeg vasker tøj, rydder op, husker (eller glemmer!) at der skal være mælk til morgenmaden i morgen, putter plaster på, trøster, bakker op og giver motiverende samtaler på de rigtige tidspunkter og samler op, når livet er hårdt. Det er mit ansvar at opdrage og sørge for, at disse børn bliver helstøbte mennesker, som behandler andre ordentligt, sætter grænser på den rigtige måde, ikke smider skrald på gaden og husker at bruge tandtråd. Og tro mig, der står altid en klar til at dømme, den ene dag man har glemt cykelhjelmen. Stop med det —> tilbyd din hjælp i stedet 🤍

A post shared by Gunnvør Virgarsdóttir D. (@mama_gun) on

Den ottende sæson af ”Forsidefruer” har premiere i aften klokken 20 på Viaplay og TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close