Janni Ree med sørgelig melding: Karsten på hospitalet

Der er ingen tvivl om, at kræft bestemt ikke er en sygdom, der er til at spøge med. Og derfor er der da heller ikke noget at sige til, at den snart 51-årige ”Forsidefruer”-stjerne Janni Ree bliver både forvirret og ked af det, da nyheden om endnu en knude hos hendes kære mand tjekker ind:

- I juni måned er Karsten til tjek. Og der finder de ud af, at de har mistanke om, at han har kræft både i blæren og op gennem urinlederen. Det sidder meget højt oppe. Og derfor bliver han ringet op, at han skal ind på operationsbordet med det samme, forklarer Janni Ree til SE og HØR.

Og det er således den triste nyhed, som Janni deler med "Forsidefruer"-kollegaen Jackie Navarro i det nyeste afsnit af det populære TV3-program.

Efterfølgende må Karsten en tur på operationsbordet, hvor lægerne tager en masse prøver:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Janni Ree er sikret – men størrelsen på hendes arv er en hemmelighed.

Foto: Søren Jul Lamberth

- Så bliver det hele sendt til biopsi, og det er jo en tumor. Men de siger, at de ikke kan se kræft i tumoren – men den er jo selvfølgelig på et forstadie. Ligesom man har celleforandringer, forklarer Janni om det forløb, der ventede dem efterfølgende.

Tumoren bliver imidlertid fjernet, men den 75-årige milliardær går således til hyppige tjek på hospitalet. Og for ganske få måneder, i november, fandt lægerne således celleforandringer. Noget, der nu også er fjernet.

De mange hospitalsbesøg er dog noget, som både Karsten og Janni har været forberedte på. For da Karsten for adskillige år tilbage fik konstateret kræft i blæren, lød meldingen fra lægerne, at blæren er et sted, ”hvor tingene kan vende tilbage”, fortklarer Janni til SE og HØR.

Drop smøgerne!

På nuværende tidspunkt er det ikke helt klart, hvad der skal ske. Men Janni har dog et klart bud på, hvad Karsten bør – og ikke bør – gøre:

- Han burde ikke ryge. Men det tør jeg dårligt at sige, lyder det grinende fra Janni, der dog samtidig slår fast, at det er noget, hendes mand udmærket er klar over.

- Karsten vil bare gerne gøre det, han hele tiden har gjort. Måske kan han forlænge livet lidt ved ikke at ryge – men han vil hellere have sin livskvalitet, forklarer hun videre og understreger desuden, at det er op til den enkelte at vurdere, hvilken type liv de vi leve.

Alligevel er hun naturligvis nervøs for hele situationen:

- Jeg er lige nervøs, hver gang han skal op til tjek, selvfølgelig er jeg det, og det er jeg da hver dag, fortæller Janni, der dog har erkendt, at hun ikke får noget ud dagligt at påpege, at hendes mand bør holde sig fra cigaretterne:

- Hvis Karsten siger til mig, at han er okay med den livskvalitet han har, så kan jeg ikke gøre så meget. Men selvfølgelig er jeg nervøs.

De hyppige hospitalsbesøg betyder dog heldigvis ikke, at parret i dagligdagen lader sig påvirke. Janni understreger, at hun og ægtemanden lever livet, som de plejer, men at de naturligvis begge bliver nervøse, hver gang Karsten skal til undersøgelse.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Forsidefruer” på Viaplay allerede nu og på torsdag klokken 20.00 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close