Forsidefruer2. september 2021

Janni Ree afslører: Derfor er det en "anstrengende" sæson af "Forsidefruer"

Noget tyder på, at alt langt fra har været lutter lagkage under optagelserne til den nyeste sæson ”Forsidefruer”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det går sjældent stille for sig, når de seks fruer, Amalie Szigethy, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Jackie Navarro, Karina von d’Ahé og Janni Ree, ruller over skærmen i ”Forsidefruer”.

Og alt tyder da også på, at denne sæson er spækket med både drama, intriger og masser af grin. Alt sammen i bedste "Forsidefruer"-stil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190318_pg_forsidefruerne_0347.jpg
 Foto: Peter Grosen

Foto: Peter Grosen

Garvede ”Forsidefruer”-fans har muligvis allerede spottet traileren for sæson 10, der i den grad afslører, at fruerne langt fra udelukkende er venner.

Og det bekræfter Janni Ree da også over for SE og HØR:

- Der er i hvert fald, til at starte med, meget mere drama i den her sæson. Og jeg tror, det bygger lidt videre fra sidste sæson - der hvor vi sluttede på Færøerne, forklarer Janni og uddyber:

- Jeg har været ude og udtale nogle ting (efter sidste sæson, red.) Måske lidt hårde ting, lyder det fra Janni, der således både til diverse medier og i radioen har udtalt sig kritisk om flere af de andre fruer.

Men virkeligheden er det slet ikke de andre ”Forsidefruer”-kollegaer, der er årsagen til Jannis udtalelser. Ifølge hende er det nemlig selve klipningen af afsnittet, hvor fruerne er på Færøerne, der er noget galt med.

Og det er således netop hele miseren fra Færøerne-afsnittet og tiden efter, som seerne nu får indblik i.

- Jeg synes, det har været en anstrengende sæson. Og som man også ser i det første afsnit, så handler det meget om mig – det hele handler om mig, forklarer Janni, der ikke ligefrem er ovenud begejstret for det drama, der udspiller sig i begyndelsen af den nye sæson.

Det er særligt Janni Ree og Tina Lund, der har det mere end bare en smule anstrengt med hinanden.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

Hele miseren er vanskelig at finde hoved og hale i, men Janni understreger dog, at de to nu har lagt det hele bag sig og i dag har et rigtig fint forhold til hinanden.

Og heldigvis er stemningen ikke udelukkende tung gennem hele sæsonen:

- Jeg synes også, vi i det mindste forsøger at finde melodien igen – i hvert fald nogle af os.

- Og der er også masser af sjov og ballade, lyder det videre fra Janni, der understreger, at seerne altså også kan forvente god stemning.

- Når alt balladen er overstået, er der rigtig meget godt forude. Men det starter med lidt drama.

Alt tyder på, at den nye omgang ”Forsidefruer” bliver præcis, som vi kender det med både drama, intriger og masser af grin.

Den nye sæson kan ses på TV3 hver torsdag klokken 20 samt på Viaplay.

Sponsoreret indhold