Forsidefruer25. marts 2021

Janni indrømmer snyd med Karsten: Jeg kunne ikke overskue det

Alt var ikke umiddelbart som det lod til, da Karsten og Janni Ree mødte hinanden for år tilbage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det går sjældent stille for sig, når det populære TV3-program ”Forsidefruer” ruller over skærmen – heller ikke når det kommer til diverse sandheder og afsløringer.

Og det er således lige netop det, der gør sig gældende i aftenens afsnit.

Janni Ree, 51, og hendes 75-årige milliardærgemal fejrer, at de har kendt hinanden i syv år – noget, de naturligvis markerer med en lækker middag.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200204_wen_-_janni_ree_16.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Foto: Kaspar Wenstrup

Jannies veninde, April, kommer forbi for at hjælpe med maden. Og det er således i den forbindelse, at de to veninder genbesøger gamle minder om dengang, hvor Karsten og Janni mødte hinanden.

Karsten var vild med Janni, og han var muligvis lige så vild med at sende hende SMS’er. Men fru Ree var ikke just nær så begejstret, men ville dog alligevel ikke helt slippe Karsten.

Derfor snød hun ham:

- Jeg kendte jo April, da jeg mødte Karsten, og jeg var jo forlovet med en anden, og jeg var ikke lige der i mit liv, hvor jeg havde lyst til at skifte min forlovede ud, fortæller Janni i torsdagens afsnit af ”Forsidefruer”, hvor hun desuden understreger, at det ”var en ret svær periode” i hendes liv, hvor hun blandt andet var midt i en retssag.

- Så jeg kunne ikke sådan lige overskue for mange forandringer, så da Karsten begyndte at ligge at skrive, så kunne jeg næsten ikke overskue det.

Artiklen fortsætter under videoen …

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Herefter lokkede Janni Ree således veninden til at svare på Karstens beskeder – naturligvis uden at fortælle ham, at det slet ikke var hans kommende udkårne, han kommunikerede med.

- Så det var faktisk April, han lå og skrev med i starten, griner Janni.

Karsten og Janni Ree blev gift i april 2015 ved et ganske intimt bryllup på Rudersdal Rådhus. Kort forinden fik milliardæren konstateret blærekræft.

Og den forstående operation var således årsagen til, at parret skyndte sig officielt at slå pjalterne sammen:

- Vi har selvfølgelig fremskyndet vielsen, fordi jeg skal gennem en operation, fortalte den nygifte Karsten Ree til SE og HØR på parrets bryllupsdag i 2015.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Forsidefruer” på Viaplay allerede nu og i aften klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold