Forsidefruer 2. februar 2022

Jackie Navarro giver sig selv særlig "Forsidefruer"-pris

Det er, som om det primært er drama, som seerne er vidne til, når ”Forsidefruer” ruller over skærmen. Men de seks fruer er da også gode veninder på kryds og tværs
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste uge havde den 11. sæson af ”Forsidefruer” premiere. Og første afsnit af det populære TV3-program var i særdeleshed mindre dramafyldt end normalt.

Faktisk blev der i den grad delt ud af kærligheden, da Amalie, som fejrede sin 30-års fødselsdag sammen med fruerne, og som desuden var mere end bare en anelse beruset, smed om sig med søde ord til sine ”Forsidefruer”-kollegaer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Gregers Overvad)

Foto: Gregers Overvad

Men det var ikke kun ros og kærlighed, som fruerne var vidner til.

Amalie Szigethy gav også forsidefruen Gunnvør Dalsgaard en gedigen undskyldning under middagen. En undskyldning, som bunder i en tre år gammel diskussion mellem de to.

Diskussionen mellem Amalie og Gunnvør er blot ét af de mange dramaer, som trofaste seere af programmet har været vidner til i løbet af de 10 sæsoner, ”Forsidefruer” har rullet over skærmen.

Men de seks fruer er ikke kun en del af diverse dramaer – de er naturligvis også veninder på kryds og tværs.

Og på spørgsmålet om, hvilken frue der er den bedste veninde af dem alle sammen, er der ingen tvivl om, at det er Jackie Navarro, der løber med titlen.

Faktisk mener hun også selv, at hun er den bedste.

Se videoen, hvor Jackie forklarer hvorfor, øverst i artiklen.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Forsidefruer” på Viaplay allerede nu og på torsdag klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold