Forsidefruer12. oktober 2017

Jackie i tårer: har ikke set sin mor i tre år

For Jackie Navarro sidder følelserne ude på tøjet i aftenens afsnit af ”Forsidefruer”
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170908_wen_-_jackie_navarro_16.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
I aftenens afsnit af ”Forsidefruer” rejser Jackie Navarro til Spanien for at møde sin mor for første gang i tre år. Men uventede følelser kommer frem da Jackie åbner op og fortæller om sin fortid. Med som støtte har hun veninden og forsidefruen Sarah Louise. Sarah Louise kender ikke Jackies mor, men har dog hørt en ting eller to om hende.
- Jackie siger hun er en meget flippet type, meget økologisk og det er Jackie jo ikke. Så det bliver sjovt at møde hendes mor som er en helt modsætning af hende, fortæller Sarah Louise i aftenens afsnit. Da Jackie selv taler om det kommende møde med sin mor, kan hun ikke holde tårene tilbage. Jackie ser frem til mødet og har i den forbindelse printet billeder ud af hendes lille familie som hun vil overrasket moren med. - Jeg glæder mig helt vildt, jeg har ikke set hende i 3 år. Det er også derfor jeg pakker lidt billeder til hende.
Jackie fortæller at hun ikke ved hvor i verden hendes mor er hvilket skyldes en del flytteri. Hun vil dog meget gerne se sin mor igen og er derfor klar til at rejse til Spanien for at se hende for første gang i tre år. - Hun har boet i Nordjylland og er først lige flyttet til Marbella for lidt over et halv år siden. Jeg ved ikke hvor hun er i verden, jeg ved hun bor på et bjerg. Det bliver helt vildt at se min mor Men der går ikke længe før tårerne pibler ukontrolleret frem på Jackies kinder. Det kommer bag på forsidefruen at det påvirker hende så meget. Men det hindrer ikke lysten til at rejse til Spanien. - Ej, nu bliver jeg helt ked af det. Ja, så nu skal jeg afsted. Ej, jeg bliver helt rørt nu, jeg kan slet ikke overskue det. Det havde jeg ikke troet jeg ville, siger Jackie. Du kan se klippet fra aftenens afsnit herunder. "Forsidefruer" bliver sendt på TV3 klokken 21.00.

Sponsoreret indhold