Pinligt! Ingen ville have Jannis autograf, da hun var på bogturné

Foto: TV3

Når kendte mennesker skriver en bog, så vil der oftest være autografskrivninger i forbindelse med udgivelsen.

Og det var også tilfældet, da Janni Ree udgav sin selvbiografi.

Hendes bogturné bragte hende blandt andet en tur til Næstved. Der var bare et lille problem. Ingen gad at have hendes autograf eller købe hendes bog. Det kan man se i aftenens afsnit af "Forsidefruer".

Heldigvis for Janni, så er hun ikke helt alene i boghandleren. Hun har nemlig taget Amalie med på tur. 

- Der er faktisk flere journalister, end der overhovedet er kommet mennesker for at få Jannis bog. Jeg har lidt ondt af Janni, det har jeg, siger Amalie i aftenens afsnit. 

Janni er da også glad for, at hun ikke skal sidde alene og kigge rundt. 

- Jeg er ret glad for at Amalie er med, lige her hvor vi sidder og der er to ludere og en lommetyv, fortæller Janni og fortsætter: 

- Jeg har nærmest lyst til at grave mig ned og bare tage hjem. 

Se klippet fra aftenens afsnit herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Har netop mistet sin far

Forsidefruen Janni Ree har netop mistet sin far, og hun er lige nu i gang med at bearbejde sorgen

- Min elskede far er gået bort, han sov stille ind. Han tabte desværre kampen til kræft, men kæmpede til det sidste. Min far var elsket af alle, han havde et hjerte af guld, skrev Janni på sin blog i sidste uge. 

På bloggen skrev hun også, at hun var knust over tabet. 

- Min far var en livsnyder, i ordets bogstaveligste betydning. Han elskede simpelthen livet og alt hvad det indebar. Min far havde et humør, og en glæde som kun de færreste, er i stand til at opretholde hele livet. Til det sidste var det humoristiske blink i øjet, og det giver mig styrke. Jeg er knust over at have mistet min elskede far, som hele mit liv har været mit faste anker, skrev Janni

Jannis far havde haft kræft i leveren i fem år, og i forrige uge fortalte hun til SE og HØR, at faren ikke havde langt igen

- Hans organer er så småt stået af, og han er helt gul. Han har fået tappet ti liter væske fra bughulen, og det har også været et pres for ham ikke at kunne komme af med det. Han er på morfin og stesolid og får også noget for tanke-mylderet, for det er jo forfærdeligt at være fanget i sin egen krop uden at kunne tale og give udtryk for, hvordan han har det. Han vil bare gerne dø, men aktiv dødshjælp er jo forbudt, men det er jo forfærdeligt for os at overvære ham ligge der. Det er mega-hårdt, og vi græder hele tiden, og selv Karsten, som er en voksen stærk mand, er også stærkt berørt af situationen, sagde Janni til SE og HØR.

Du kan se flere billeder af Janni i galleriet herunder

Janni Ree i bikini på Zanzibar

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close