Forsidefruer7. oktober 2020

Gunnvør i kovending: Derfor skifter hun mening om sine børn

Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Og det gør sig aldeles også gældende for den garvede forsidefrue
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste uge proklamerede den 38-årige influencer Gunnvør Dalsgaard, at hun atter havde besluttet sig for at inddrage sin tre børn i det populære program ”Forsidefruer”.

Det gjorde hun på sin Instagram-profil:

- Selvom de her tre er dem, der fylder så absolut allermest i mit liv, min hverdag og i mit hjerte, så besluttede jeg sidste år, at de ikke længere skulle deltage i programmet. Jeg brød mig ikke om at have dem med i konstruerede situationer og det cirkus, som reality-tv iblandt kan være (hvis vi nu skal være ærlige). Det var den rigtige beslutning dengang, skrev Gunnvør blandt andet til sine knap 100.000 følgere på Instagram, inden hun altså tilføjede, at man i denne sæson kommer til at hilse på hendes børn.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Og det er da heller ikke meget, seere af programmet har set til Sigga, 10, Hannah, 7, og Hugo, tre, gennem tiden:

- Jeg traf den beslutning for halvandet år siden, da børnene havde medvirket i programmets første sæsoner. Jeg kunne ikke længere forsvare at have dem med, fordi jeg flere gange havde oplevet, at det hele løb lidt for løbsk. De fleste forældre kan nok godt forstå, hvor utrygt det føles, at man ikke kan beskytte sine børn. Jeg kan jo ikke kontrollere de andre, men det var ikke rart for mig at have børnene med i de scener, hvor jeg ikke vidste, hvad der ville ske, forklarer Gunnvør til SE og HØR og refererer til det uvenskab og drama, som trofaste seere af ”Forsidefruer” var vidner til i adskillige afsnit af programmet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/gunnvoer_hemmelighed_2.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: Kaspar Wenstrup.

Derfor valgte Gunnvør Dalsgaard således at fokusere udelukkende på sig selv og sit eget liv i programmet – og børnene var nu heller ikke længere en del af det.

Men i denne sæson vil fans af ”Forsidefruer” således atter se de tre børn, når programmet torsdag efter torsdag ruller over skærmen.

Den garvede forsidefrue har nemlig sidenhen ændret mening:

- Eftersom en af præmisserne af programmet er, at seerne får lov at følge med i mit liv, så virker det meget uautentisk at vise mit liv frem uden børn. Børnene fylder 95 procent af mit liv, og for mig er det afgørende, at jeg kan genkende mig selv i det, der vises på tv. Og det kan jeg ikke, hvis man tager børnene ud af ligningen - så bliver det alt for langt fra virkeligheden, forklarer Gunnvør.

- Og når programmet så oven i købet handler så meget om uvenskab og plastikoperationer, så er det meget langt fra, hvad jeg har lyst til at være rollemodel for.

Det er dog ikke, fordi vi kommer til at se de tre vidundere konstant. Gunnvør ønsker nemlig ikke, at børnene deltager i scener og arrangementer, som de andre fruer er en del af.

- Der har bare været for mange scener, hvor det er stukket af, og det har jeg ikke lyst til at udsætte børnene for, forklarer Gunnvør, der således udelukkende inddrager børnene, når de er i selskab med deres mor.”

Du kan se ”Forsidefruer” hver torsdag klokken 20 på Viaplay og TV3.

Sponsoreret indhold