Gravid Amalie Szigethy: Kæmper med vægten

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er ikke mange dage siden, at den smukke realitystjerne og ”Forsidefrue” kunne afsløre, at hun venter barn nummer to.

Og selv om Amalie Szigethy er lykkelig for sin graviditet, så følger der også andre og mindre sjove ”gevinster” med den voksende mave:

- Jeg bliver aldrig den type kvinde, som kan forholde mig slank gennem en graviditet. Selvom jeg kun har min lille Josephine, så har denne graviditet mindet mig at alle de fine ideer, jeg havde om min næste graviditet, om hvordan jeg skulle spise sundt og træne, se skidegodt ud og have overskud osv. osv. så kan jeg godt skyde en lang pil efter det, skriver Amalie Szigethy til sine mere end 234.000 følgere på Instagram.

Det lader altså til, at den kommende mor til to ret hurtigt har forliget sig med, at hun ikke nødvendigvis kommer til at gå slank igennem en graviditet – så slank, som man nu engang kan være, når man har en baby i maven, der vokser.

- Selvfølgelige med måde, MEN man skal lytte til sin krop og spise, når den vil have mad (det vil min krop gerne have mange gange om dagen), selv om det også er hvidt brød med smør og masser af mælk, skriver hun efterfulgt af en hjerteemoji.

Jeg er lykkelig, men kroppen skal man lige hilse på et par gange i spejlet og lære at elske det, den er og kan.

Artiklen fortsætter under billedet ...

View this post on Instagram

Jeg bliver aldrig den type kvinde som kan forholde mig slank gennem en graviditet. Selvom jeg kun har min lille Josephine så har denne graviditet mindet mig at alle de fine ideer jeg havde om min næste graviditet om hvordan jeg skulle spise sundt og træne, se skide godt ud og have overskud osv osv så kan jeg godt skyde en lang pil efter det 😂 Selvfølgelige med måde, MEN man skal lytte til sin krop og spise når den vil have mad. ( det vil min krop gerne have mange gange om dagen 🤗🍼) selv om det også er hvidt brød med smør og massere af mælk ❤️ Jeg nyder og prøver at tilpasse mig min nye stil. Jeg er lykkelig men kroppen skal man lige hilse på et par gange i spejlet og lære at elske det den er og kan. Jeg havde glemt alt om hvordan følelsen var at skabe et barn men nu husker jeg det pludselig. Hver og enkel detalje og følelse. Denne graviditet er fuldstændig som med Josephine. Kærlig hilsen en træt, kvalme ramt, hormon bombende mor. Tak for alle jeres rørende lykke beskeder. Hver og enkel betyder rigtig meget. TAK❤️❤️❤️

A post shared by Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) on

Det er dog ikke kun vægten, Amalie Szigethy skal kæmpe en smule med.

For blot få dage siden afslørede hun nemlig, at hun for tiden døjer med en frygtelig kvalme.

- Ramt af kvalme? Siden dag 1. Jeg har haft det forfærdeligt. Håber, den snart aftager, skrev Amalie for et par dage siden i en story på Instagram.

Amalie Szigethy har i forvejen datteren Joesephine med ekskæresten Mikkel Skelskov.

Om det ligeledes er ham, der er far til barn nummer to, er på nuværende tidspunkt uvist.

Amalie har dog på det seneste delt adslillige billeder af de to sammen - blandt andre kysse- og feriebilleder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close